Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Батьки загиблих у страшній аварії в Рівному хлопців шукають свідків, щоб покарати винуватця

22 листопада 2014, 13:03
Дата ефіру/події: Субота, 22 листопада 13:03

Майже місяць минув після трагічної ДТП за участі правоохоронця в Рівному. Тоді загинули троє людей. За цей час, стверджують рідні, вони не мають жодної інформації про розслідування аварії. Згорьовані люди підозрюють: слідчий, якого, за попередньою версією, звинувачували у смертельному обгоні, хоче уникнути покарання. Тож просять зголоситися всіх, хто став випадковим свідком страшного зіткнення.

Страшна аварія сталася 21 жовтня пізно ввечері на ділянці дороги, де обгін заборонений. Водій ВАЗа, ймовірно, вирішив правил не дотримуватися, і за мить протаранив Ситроєна. Від удару Жигулі злетіли в кювет, а французького автомобіля викинуло на смугу зустрічного руху. Там він вдарив Мерседеса, який врізався в електроопору. Внаслідок таких кульбітів загинули двоє людей у Ситроєні та 17-річний пасажир німецького транспорта. Тіла хлопців із понівечених машин витягали рятувальники. Нині на місці трагедії квіти. Батьки загиблих прагнуть лише одного - знайти винного у смертельній ДТП. Втім, поки що не можуть отримати бодай якусь інформацію.

Валентина Чепелюк, мати загиблого Олександра Пилипчука:

- Ми були в начальника міліції, ми були в слідчого прокуратури. Ми були в прокурора вчора - ніхто нам результатів слідства не надає. Сказали, що розголошувати не мають права.

Одразу після аварії, кажуть рідні загиблих, слідчий міліції, який сидів за кермом Жигулів, зник. Тоді й виникли сумніви, чи був правоохоронець тверезий.

Галина Раєвська, мати загиблого Івана Раєвського:

- Тепер кажуть, що він був тверезим. Показів він не дає. На другий день тільки взяли аналізи з нього, і більше ніхто нам нічого не каже.

У прокуратурі, де розслідують ДТП, повідомили: ще тривають експертизи. Тож хто винуватець - говорити зарано.

Людмила Суржук, прес-секретар Рівненської обласної прокуратури:

- Прокуратурою області у кримінальному провадженні слідство проводиться об'єктивно. Наразі слідчим прокуратури призначено низку експертиз. Це транпортно-трасологічна, експертиза стану транспортних засобів, судово-медичні. Ці експертизи проводяться обласним бюро судово-медичних експертиз, а також Львівським науково-дослідним інститутом судових експертиз.

Рідні ж загиблих кажуть: слідчого, який був учасником аварії, навіть від роботи не усунули. В обласному управлінні міліції телефоном повідомили: це можливо лише за поданням слідчого прокурора або після оголошення підозри. Втім, поки правоохоронець є свідком.

- До нас звертався слідчий: - Свідків мало і ми нічого не знаємо.

Лише на свідків сподівається і мама наймолодшого із загиблих, 17-річного Павла Лущевського. Цього року жінка поховала чоловіка та старшого сина. Звістка про смерть ще й меншого - вклала нещасну на лікарняне ліжко.   

Тамара Лущевська, мати загиблого Павла Лущевського:

- Може, хто бачив цю аварію. Поможіть мені, щоб він був наказаний, бо мені крепко важко. Бо він щойно 11 клас закінчив.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.