Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міліція на Одещині вигороджує п'яного колегу, котрий розтрощив кафе з відвідувачами

25 листопада 2014, 20:36
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 листопада 20:36

Резонансна ДТП на Одещині. Колишній правоохоронець п'яний врізався у вуличне кафе, переїхав людей й утік з місця події. Та ось дивина, звинувачення поки висувають постраждалому. Самого ж екс-правоохоронця ловити не поспішали, затримали аж через три дні. Тож дізнатися, чи був він нетверезий за кермом, вже не можливо.

Аварія сталася ввечері в місті Котовську. Максим каже: стояв на вулиці, раптом з-за рогу на нього вилетів автомобіль.

Максим Стога, постраждалий:

- На большой скорости вылетела из-за угла, сбивает меня, сбивает клумбу и отскакивает сюда, в заведение, где сидели люди. Меня зацепил он не знаю за что. Скорее всего, оторвал капюшон и волочил.

Пані Анжела розповідає: разом з чоловіком і подругою вийшла з кафе подихати повітрям. Сіли за столик. Аж раптом в обличчя вдарило світло фар.

Анжела Плешкун, постраждала:

- Меня со стулом откинуло. Я отключилась. Когда очнулась, услышала сильный крик Юли. Начала искать.

Подругу знайшла під капотом автомобіля. Нещасна намагалася вибратися. Та водій знов рушив.

Юлія Войцеховська, постраждала:

- Меня подкинуло, я упала на капот. Потом я оказалась снова под мащиной. Потом он меня поволок под машиной аж к двери. Я уже не ощущала ничего. Я только молилась, чтоб только остаться в живых.

Зупинити несамовитого перегонця зміг лише чоловік, що першим потрапив під колеса.

Максим Стога, постраждалий:

- Я открыл двери и заглушил машину. Человек отталкивался ногами. И закрылся внутри.

Свідки кажуть: водій був п'яний. Поки чекали швидку, надавали першу допомогу постраждалій, він просто втік. Проте, винуватця аварії впізнали. Це колишній дільничний інспектор. Його дружина - нинішній заступник керівника Котовської міліції. Саме їй належить машина, що збила чотирьох людей. Шукали ж несамовитого порушника аж три дні. Тому сказати, чи був він нетверезий за кермом, поки не можуть.

Михайло Граненко, керівник Котовського РВ міліції:

- На сегодняшний день результатов нет. Результаты будут после того, как следователем со следственного управления будет вынесено постановление о проведении наркологической експертизы. Но у водителя изъяты  все необходимые анализы для установления алкоголя в крови.

Шукати водія, що наїхав на людей, міліція не поспішала. А ось постраждалому від порушника Максиму Стогу чи не одразу висунули звинувачення - хлопця офіційно повідомили про підозру в жорстокому побитті.

Максим Стога, постраждалий:

- С его стороны были претензии ко мне, что я его избил, написали заявление. Он снял побои. 

Поки триває дивне розслідування, постраждала Юлія Войцеховська з травмами в лікарні. В неї тяжкий перелам ноги. Відновлення, кажуть медики, триватиме від шести місяців до року. Та жінка про це не думає - перед очима й досі той страшний вечір.

Юлія Войцеховська, постраждала:

- Я закрываю глаза: я вижу эту машину, я вижу, как меня как в мясорубе лохматит. Это кошмар.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
я всем говорю.есть три лозунга економика економика и економика.другого нету и быть не может.как говорили порошенко яценюк турчинов ярош все повинно бути прозоро.у меня никак не укладываеться в голове как можна было привести етих людей к власти.я за революцию где будет обман бедность пытки в милиции война разграбление дедовщина плохие дороги убитые больницы и тому подобное.я за революцию ура ура ура.
рома 27.11.2014, 01:44 ответить
вот вам и революция гидности.все так и осталось .я всем расказываю ребята даже и не думайте что что то поменялось..ура я за революцию.ура.ура.ура.
рома 27.11.2014, 01:36 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.