Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Киянин зарізав чоловіка за небажання спілкуватися

26 листопада 2014, 21:39
Дата ефіру/події: Середа, 26 листопада 21:39

Трагедією закінчилася зустріч колишніх однокласників у Києві. Неприємності у друзів почалися, коли до них підійшов незнайомець і почав коментувати те, що обговорювала компанія. Товариство не змовчало й образило чоловіка.

Троє однокласників домовилися зустрітися і за чаркою горілки згадати шкільні роки. У кафе вирішили не йти, влаштувалися на подвір'ї багатоповерхівки на столичному масиві Подолі. Та мирну бесіду друзів перервав сторонній чоловік.  

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м.Києва:

- В цей час до них підійшов якийсь незнайомець, у них зав'язалося якесь спілкування. Потім виникла сварка, брутальна лайка. Вони його, скажімо так, вигнали і продовжили далі спілкуватися.

Охочий до спілкування не обстоював своїх переконань з кулаками, просто пішов геть. Та за півгодини повернувся. І не з порожніми руками.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Коли компанія знову побачила докучливого незнайомція - почала його ображати. Чоловік підійшов до одного з кривдників і щосили вдарив його ножем.

По тому кинувся тікати. Та друзі пораненого побігли за нападником. За кілька кварталів він заскочив у під'їзд і зачинився у власній квартирі. Переслідувачі викликали правоохоронців, і ті змогли затримати злочинця. А ось порізаний ножем не вижив. 30-річний киянин помер у машині швидкої допомоги на шляху до лікарні.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м.Києва:

- Власне на ньому були всі докази причетності, були сліди крові, і він сам фактично не заперечував своєї вини і причетності до того інциденту, що стався. Зараз він знаходиться під вартою і звісно відкрите кримінальне провадження за ст. 115 ККУ - умисне вбивство.

За вбивство 33-річному городянину загрожує 15-річне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.