Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Маленький Арсеній та його батьки благають про допомогу

16 грудня 2014, 19:27
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 грудня 19:27

Просимо вашої особливої уваги. Допомога небайдужих потрібна дворічному Арсенію Бакуну. У хлопчика рак крові. Йому терміново треба пересадити кістковий мозок. Коштує операція 130 тисяч євро. Батьки дитини таких величезних грошей не мають.

З марлевою маскою на обличчі і ключами від палати в руках цими коридорами крокує дворічний Арсеній. Більшу частину свого маленького життя він пробув у лікарні, тож її і вважає домівкою.

- Ключик, покажи, куда ключик вставлять, вставляй ключик, молодец!

Хлопчик радісно зустрічає знімальну групу Свідка, адже гостей бачить вкрай рідко. Вже рік разом із синочком мешкають у лікарні і його батьки.

Аліна Бакун, мати хворого хлопчика:

- 2014 року 24 січня ми пішли з чоловіком до нашого участкового педіатра зі скаргою на те, що він знервований був, і у нього з'явився маленький синячок на ручці. У нас острий лімфобластний лейкоз, рак крові.

Відтоді почалися тривалі місяці лікування. Хлопчик мужньо витримує всі болючі процедури.

Аліна Бакун, мати хворого хлопчика:

- Настільки сильна хімія почалась, що слизиста, повністю рот весь в вавках, гриби, морфін кололи кожні шість годин, він не може їсти, настільки важко все це переносить.

Нині єдине, що може врятувати життя Арсенію - якщо терміново пересадити йому кістковий мозок від неродинного донора. В Україні таких операцій не роблять. Врятувати малого погодилися італійські лікарі.

Сергій Дима, лікар-онкогематолог Київської обласної лікарні:

- У него случился ранний изолированный рецидив, по окончанию терапии, когда мы должны были переходить на поддерживающую терапию, у него обнаружили бласты, эта патология предусматривает трансплантацию.

Вартість лікування - 130 тисяч євро. Гроші потрібно знайти за найближчі два місяці. Завдяки небайдужим людям 60 тисяч вдалося зібрати.

- Нам потрібно ще зібрати сімдесят тисяч єврів.

Сергій Бакун, батько хворого хлопчика:

- Всьо ми витратили, які були заощадження, що заробляли наші батьки, ми витратили за весь період, який тут знаходимось.

Батьки малюка сподіваються, що на НовИй рік і в їхній родині буде свято. І Арсентій отримає найжаданіших подарунок - шанс на життя. Тож просять усіх гладячів допомогти синочку одужати.

- Ми просимо всіх небайдужих людей відгукнутися на наше прохання, допомогти нашому синочку врятувати життя, ми віримо в те, що він буде жити, сильно віримо.

Контакти: папа Сергій - 093-573-53-67, мама Аліна - 096-486-24-24.
 
Реквізити на допомогу:

Одержувач: ПриватБанк, номер рахунку: 29244825509100, МФО: 305299, ЄДРПОУ: 14360570.

Призначення платежу: допомога на операцію Бакуну Арсенію Сергійовичу.
 
Розрахунковий рахунок: 5168-7420-1773-0130, отримувач: батько Бакун Сергій Станіславович.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.