Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Квартирних крадіїв затримали в Києві

19 грудня 2014, 22:07
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 грудня 22:07

Трьох молодиків затримали на столичному масиві Оболонь під час спроби обікрасти квартиру. Діяли зловмисники за звичною схемою - двоє відчиняли двері, третій чергував надворі на випадок, якщо приїдуть правоохоронці. Та цього разу не догледів.

Цих двох хлопців затримали у квартирі, яку вони намагалися обікрасти. Молодики не знали, що приміщення охороняє сигналізація, тож неквапливо порпались у шафах і шукали цінні речі. Схопили юнаків на гарячому.

Віталій Рядов, співробітник управління Державної служби охорони м. Києва:

- Отримали сигнал тривоги з квартири на другому поверсі, прибули, почули шум в квартирі, ніхто не вспів з квартири повискакувати, і всіх взяли в квартирі.

Ще один злодій чергував надворі: чатував, раптом під'їдуть правоохоронці. Його першим і затримали. Грабіжники були з рюкзаками, наче туристи. Двоє - в яскравих куртках, що привертали до себе увагу. Вкрасти молодики нічого не встигли.

- Без комментариев.

- Не будете комментировать?

- Нет.

- Вы ранее судимы?

- Нет.

Мешканці будинку кажуть - нещодавно невідомі обікрали квартиру в сусідньому під'їзді. Люди вважають, що це могли бути ті самі злочинці.

- Дві неділі назад в цьому подїзді обібрали квартиру, а це, бачу на другому етажі то же саме.

Цього разу злочинців затримали лише завдяки сигналізації. Ймовірно, грабіжники не є досвідченими квартирниками, тому й не помітили, що оселя під охороною.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.