Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кривому Розі квартирант вбив господаря-пенсіонера

19 грудня 2014, 23:36
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 грудня 23:36

Під час застілля вбили пенсіонера на Дніпропетровщині. По тому нападник вирішив позбутися тіла і сховав його в погребі. Як вполювали злочинця і хто ним виявився?

Злочин скоєно у приватному будинку Кривого Рогу.

Катерина Аверинова, слідчий Криворізького МУ міліції:

- В ночное время позвонили в дежурную часть Саксаганского райотдела и сообщили о том, что в погребе по улице Тольятти 3, в Саксаганском районе, обнаружен труп.

Оглянувши тіло шістдесятитрирічного власника оселі, судово-медичний експерт констатував: на песіонера напали тиждень тому. Спочатку побили, а потім - задушили. Скоїв це 30-річний квартирант.

Катерина Аверинова, слідчий Криворізького МУ міліції:

- Житель другой области - Черкасской. Вёл аморальній образ жизни, злоупотреблял спиртными напитками, ранее неоднократно привлекался к уголовной ответственности.

Молодик твердить: під час спільної пиятики між ним і господарем виникла сварка.

Євген Людвик, співробітник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- В результате которой молодой человек забил до смерти пенсионера и, испугавшись содеянного, спрятал труп в погребе. После этого скрылся с места преступления.

Тиждень він переховувався, та врешті вирішив зізнатися. Тому й зателефонував до міліціі та розповів про небіжчика. За вбивство затриманому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Євген Людвик, співробітник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- На сегодняшний день подозреваемый даёт признательные показания, находится под стражей и проверяется на причастность к совершению других тяжких преступлений в регионе.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.