Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Лобове зіткнення по дорозі на похорон

21 січня 2015, 21:36
Дата ефіру/події: Середа, 21 січня 21:36

За один день село Жабинці на Тернопільщині прощатиметься одразу з трьома молодими людьми. 24-річний парубок і його 20-річна наречена з подругою вранці поспішали на панахиду по загиблому в АТО другові. Та на півдорозі їхню автівку протаранив мікроавтобус. Загинули двоє, одна дівчина - в реанімації.

Вони поспішали на панахиду, де відспівували їхнього друга - бійця, що загинув у Донецькому аеропорту. Колоною з села Жабинців їхало 5 машин. Просто в лоба першій виїхав Мерседес Спринтер.

Дмитро Гайдуцький, голова громадського об'єднання:

- Автомобіль, який їхав сюда на похорон, потрапив в ДТП, лоб в лоб зіткнувся з бусом. Це люди з села Володимира, з Жабинців їхали сюда.

Микола Ігнатченко, інспектор УДАІ в Тернопільській області:

- В результаті даної автопригоди водій автомобіля ВАЗ від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Крім водія, загинула й одна з пасажирок. Єдина вціліла дівчина, що їхала в легковику - наречена померлого водія. Нині вона в реанімації, медики кажуть, її життю нічого не загрожує.

Василь Козак, заступник керівника Теребовлянської центральної районної лікарні:

- До Теребовлянської центральної районної лікарні було доставлено трьох постраждалих, чоловіка і двох дівчат. Одна дівчина була в агонуючому стані, і через хвилин 15-20 вона померла, друга дівчина зараз знаходиться на лікуванні.

Під лікарнею два десятки односельців загиблих, вони стверджують: врятувати молодих людей було можливо. Але швидка з райцентру долала 10 кілометрів до місця пригоди понад годину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.