Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нетверезий киянин загинув через недопалок

26 січня 2015, 22:29
Дата ефіру/події: Понеділок, 26 січня 22:29

Убивчі цигарки. У Києві від недопалку згоріла квартира. Сорокасемирічний господар оселі загинув. Лише дивом під час пожежі не постраждали інші мешканці багатоповерхівки.

Киянин Валерій розповідає: разом з дружиною відпочивали вдома. Аж раптом побачили, як їхній балкон заповнює їдкий дим. Дихати ставало дедалі важче.

Валерій, свідок:

- Ми вже евакуіровались, уже зібрали паспорта, вещи, тому що тут було таке, вже практично загорівся балкон. Бистро вещи собрали, труси, носки, які змогли, паспорта - і побігли на вулицю.

Чоловік розповідає: зайнялася квартира поверхом нижче. Із зачинених дверей валував густий дим. Утім, криків чути не було.

Валерій, свідок:

- Якби не визвали, згорів би весь стояк. Тіки ми замєтіли, ти представляєш, ніхто з соседей, ти представляешь? Ето ж страшно.

Коли рятувальники приїхали на місце - помешкання вже охопив вогонь.

- Вот этот, вот этот... Давай это на сторону, прямо сюда в лужу кидай.

В одній зі знищених вогнем кімнат рятувальники натрапили на обгоріле тіло чоловіка. Загиблий - 47-річний власник квартири. Мешканці будинку говорять - він був добрим і спокійним, раніше мав родину і роботу. Але останні роки почав сильно пити, тож утратив все. 

Любов Іванівна, мешканка м. Києва:

- Такая семья была, жена у него такая красавица, коса была до колен, была блондинка натуральная, и он красивый очень, интересный мужчина. Такой хороший, приятный, но пил.

Тетяна, двірничка:

- Ідеш, буває, на работу, він вже никакой пливет. Сказали ж вчора, люди тут стояли, то сказали - він дуже-дуже був вчора п'яний, дуже п'яний був, він де курив, то наверно ж в постелі.

Любов Іванівна на сусіда зла не тримає, хоча тепер в її квартирі треба сушити стіни і меблі.

Любов Іванівна, мешканка м. Києва:

- Диван був низ мокрий, стіна до сіх пор мокрая, ну в общем вся була мокра, тікло по стіні.

Поки мешканці будинку на вулиці Астраханській оговтуються від пожежі, слідчі з'ясовують причини займання. 

Світлана Водолага, керівник відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- По прибуттю було встановлено, що одна із кімнат була повністю охоплена вогнем. За попередніми даними до пожежі призвело паління господаря, проте остаточну причину встановить слідство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.