Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сумнівні викриття звільненого житомирського ДАІвця

28 січня 2015, 21:58
Дата ефіру/події: Середа, 28 січня 21:58

Реакція на гучне зізнання. Днями в інтернеті з'явилось відео, де співробітник житомирського ДАІ розповідає, як і скільки грошей інспектори збирають для керівництва. В департаменті Державтоінспекції відреагували на скандальне інтерв'ю. Виявилося - інспектора, що розповідає про корупцію, звільнили ще в грудні 2014-го, а до того він мав шість дисциплінарних стягнень. ДАІвця не чіпали, бо був родичем керівника міліції Житомирщини, який у травні втік на Луганщину.

Анатолій Сіренко, керівник Департаменту ДАІ МВС України:

- Він є племінником екс-начальника УМВС в Житомирській області Івакіна. 18 травня 2014 року Івакін був призначений керівником МВС так званої ЛНР. Інспектора патрульної служби ДПМ ДАІ старшого сержанта міліцїі Бояркіна з органів внутрішніх справ звільнили за пунктом "за порушення дисципліни".

Борис Бояркін, колишній співробітник ДПС м. Житомира:

- В Житомирской области 2000 долларов сейчас - под реформу остаться. Это на днях встречался с ребятами, которые на данный момент служат. Они говорят: приборы позабирали у них, только туканами, лазарами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Тобто, по суті звинувачень заперечити нічим. Не дивуюся.
Юрій 29.01.2015, 14:00 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.