Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Столичний суд відпустив під заставу банду жорстоких вбивць

29 січня 2015, 21:02
Дата ефіру/події: Четвер, 29 січня 21:02

Жорстоко вбили людину й дістали змогу вийти під заставу. У Києві троє приятелів знущалися з чоловіка, обікрали його, а потім позбавили життя. Правоохоронці затримали катів того ж дня. Утім, суддя Святошинського суду вирішив відпустити злочинців під заставу.

Опівдні мешканці багатоповерхівки на вулиці Леся Курбаса почули гамір в одній із квартир. Сусіди зазирнули до помешкання і вжахнулися.

Андрій Федорович, сусід загиблого: 

- Якийсь шумок був, вони вийшли, постукали в двері - двері закриті, а коли вони вже открили ці двері, двері откриті - вони туди, а ужас, ноги і руки повязані.

Зв'язаний і закривавлений, на підлозі лежав їхній 44-річний сусіда Олександр. Коли підійшли ближче, зрозуміли - чоловік мертвий.

Олена, родичка загиблого:

- Мы не знаем, кто они, они перевернули квартиру вверх дном, разбили все, он был убит зверски. Ни карточек мы не нашли его, ни планшета, ни мобильного.

Ігор Кучма, керівник Святошинського РУ міліції в м.Києві:

- Фактично за лічені години працівниками РУ були встановлені три особи, причетні до даного злочину.

Підозрюваних затримали того ж дня. Це троє киян - 31, 25 та 23 років. Вони розповіли - до розбійного нападу готувалися давно. Для цього один зі злочинців зареєструвався в соціальній мережі. Там познайомився з майбутньою жертвою. І коли той запросив нового товариша в гості, прийшов із двома поплічниками. Спочатку били чоловіка й вимагали грошей. А потім убили бідолаху. Родичі 44-річного загиблого кажуть: донедавна Олександр мешкав у Канаді. До Києва приїхав, бо тяжко захворіла мати.

Олена, родичка загиблого:

- Он мне был и брат, он мне был и кум, он очень был хороший человек.

Сусіди подейкують, що вбитий був нетрадиційної сексуальної орієнтації. Бо з дівчатами його ніколи не бачили.

Іван, сусід загиблого:

- Він такий був хлопець - з компанією я ніколи його не бачив, ну сам, правда, не бачив, щоб ні з хлопцями, ні з дівчатами.

Андрій Федорович, сусід загиблого:

- Він скоріше не хлопець, а дівчина - він до дівчат всьо время, такий маленький с детства, з моєю дочкою. Він же такий активний хлопець, но шоб сказать, шо він собі ухажорочку мав - такого не чув ніхто.

Утім, родичі такі чутки спростовують.

- Нет, это все ложь, это наговоры милиции, я знаю его девушку.

Та чи не найбільше сусідів і сім'ю загиблого вразило рішення суду - служителі Феміди дозволили відпустити затриманих із-під варти під заставу - 24 тисячі гривень за кожного.

Андрій Мілевський, прокурор Святошинського району м. Києва:

- Прокуратура обурена цим рішенням, відразу подана нами апеляційна скарга, яка на даний час апеляційним судом розглянута, на даний час проти одного зі зловмисників обраний запобіжний захід - взяття під варту, іншому зловмиснику буде прийматися 2-го лютого в апеляційному суді.

Одначе на цьому в прокуратурі не зупинилися. Розпочали кримінальне провадження стосовно до судді за винесення cвідомо неправомірного рішення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.