Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страшна ДТП в Одесі

30 січня 2015, 21:21
Дата ефіру/події: П’ятниця, 30 січня 21:21

Мить страшної аварії зафіксувала камера спостереження автозаправки на об'їзній дорозі поблизу Одеси. ДТП сталася близько 11-ї вечора. Водій ВАЗа вирішив обігнати іншу машину. Та коли опинився на зустрічній - не зміг роз'їхатися з Тойотою. Від удару іномарку винесло з дороги і вона протаранила припарковану на узбіччі вантажівку. Далі японський автомобіль відкинуло на територію автозаправки. На щастя, нікого з клієнтів і працівників АЗС цієї миті перед входом не було. Обидва легковики перетворилися на купу металу. Шофер Жигулів загинув, а от 19-річний водій Тойоти дивом вижив.

Лілія Чорна, керівник сектору УДАІ в Одеській області:

- У него закрытая черпно-мозговая травма и перелом пальцев ног. Он госпитализирован, он жив. А водитель Жигулей скончался на месте от полученных травм.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Блеск! Правописание 2! Тема не раскрыта! Люстрация!!!
He'll boy 30.01.2015, 22:22 ответить
Не смог разъехаться, потому что вылетел сразу из-за фуры на встречку! Как легковая машина может протаранить грузовик? "это как муха откусила пол пальца" из той же оперы!
Нормально даже информацию подать не могут
Лиля иди учись и не неси чушь! А если даешь комментарий, будь любезна проверяй преподносимую в массы инфу!!!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.