Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Пригоди неадекватних водіїв

30 січня 2015, 22:14
Дата ефіру/події: П’ятниця, 30 січня 22:14

Пяний водій зніс паркан у Дніпропетровську. А у Вінниці затримали водія - любителя антидепресантів. Втім, перевершив усіх мелітопольський таксист, що їхав з пасажирами на автомобілі, від якого відвалювалось колесо. Та й до всього нетверезий.

Зруйнована огорожа, розбитий мікроавтобус, а його 38-річний власник із відкритою черепно-мізковою травмою в лікарні. Такі наслідки п'яного кермування у Дніпропетровську. Мерседес спочатку виїхав на зустрічну, а потім, вилетівши з дороги, зніс частину паркана.

Олена, свідок:

- Сильный хлопок был. Я думала, может, фура проезжала, а потом выскочила, уже въехали нам в забор.

- А водителя Вы видели?

- Видели.

- Что с водителем?

- Ну что, он полностью весь в крови был, у него там голова пробита. Ему там вынесли полотенце, всё такое. Слышала перегар.

Факт уживання алкоголю призвідник ДТП спочатку категорично заперечував, а вже після проходження медичного огляду зізнався: півпляшки горілки справді випив, але через стрес і відразу після аварії.

***
Водій-наркоман накоїв лиха у Вінниці. Cвоїм Шевроле він не вписався в поворот, і, не гальмуючи, спочатку врізався у відбійника. Потім легковика відкинуло на зустрічну. Там некероване авто зупинилося завдяки хлібовозові.

Анатолій, водій хлібовоза:

- Він то лі обкурений, він в неадекваті був. Ноги запліталися, він взагалі не міг вийти з машини, ходив отак от.

- А він щось пояснював, розповідав?

- А що він може розповідати? Ой, дядьку, давайте якось вирішимо, якось вирішимо.

Коли на місце пригоди приїхали інспекторИ ДАІ, призвідник аварії вже міцно спав. Розбудити його правоохоронці не змогли, тож викликали медиків. Лікарі констатували - водій у стані сильного наркотичного сп'яніння.

Олексій Заверуха, співробітник УДАІ у Вінниці:

- На місце пригоди було викликано карету швидкої допомоги, де лікарі з'ясували, що водій знаходиться у стані сильного наркотичного сп'яніння невідомою речовиною. Під час огляду транспортного засобу було виявлено упаковку від лікарських засобів, призначених для лікування депресії.

30-річного шофера ушпиталили, аби привести до тями. Адже жодних травм унаслідок зіткнення чоловік не дістав.

***
П'яного таксиста на несправній Славуті зупинили ДАІвці у Мелітополі. Водій до всього був ще й з пасажирами. 

- Выпивший за рулем были? Как можно в таком состоянии управлять транспортынм средством. Вы можете объяснить, или нет? Объясните.

Колесо автомобіля трималося лише на одному з трьох болтів. Горе-таксиста забрали до медзакладу на експертизу, машину - на штрафмайданчик. Втім, дивує інше - чому пасажир наважився сісти до такого водія.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.