Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові вкоротила собі віку багатодітна мати

30 січня 2015, 23:12
Дата ефіру/події: П’ятниця, 30 січня 23:12

Багатодітна мати викинулася з вікна дев'ятого поверху у Львові. Жінка виховувала п'ятьох дітей. Що спонукало львів'янку до фатального кроку, поки невідомо. Міліція порушила кримінальне провадження, а соцпрацівники шукають сиротам опікунів.

У лютому Наталі мало виповнитися 37. Жінка виховувала чотирьох хлопців та одну дівчину. Найстаршому - 16, наймолодшому - 8 років. Дітей дуже любила, розповідає мати загиблої. І не вірить, що дjнька могла накласти на себе руки.

Марія Митусь, мати загиблої:

- Знаючи, що в неї п'ятеро дітей, вона би ніколи того не зробила. Ніколи. Я їй казали йти вколотися, вона каж: я укола боюся. Тим більше, що вона так любила дітей, і вони її любили.

Трагедія сталася близько одинадцятої ранку. Діти були у школі. Пані Марія пішла до сусідки, залишивши доньку у квартирі саму. Не минуло й години, як мешканці будинку повідомили, що тіло Наталі лежить біля будинку. Жінка випала з кухняного вікна.

- Так во було вікно, вона могла випригнути? На вікно вона не вилізла, бо вона два рази ногу зломала. Вона ніяк не могла випригнути.

Жінка переконана - дочку хтось штовхнув, хоча сторонніх у квартирі не було. Наталя нездужала - її цілий ранок нудило. Останньою з загиблою розмовляла сусідка.

Олена Данилова, сусідка:

- Я потелефонувала їй і кажу: Наталю. Вона: шо. Я кажу: як ти там, Наталя?. А вона каже: погано, мені погано, мені зле, вот. Ну і тойво, я кажу: Наталка, тримайся, тримайся, кажу, ну бо мама безпокоїться за тобою. 

Сусідка переконана - з Наталею стався нещасний випадок.

Олена Данилова, сусідка:

- Напевно, що вона дзвонила по телефону всьо, і вона все в вікні сиділа, і їй, видно, з рук упав телефон. І вона перекинулася за тим телефоном, дивилася, і очевидно вона в той час випала.

Зі слів матері, донька прикладалася до чарки. Так долала біль після втрати двох доньок - ті загинули в автокатастрофі 4 роки тому. Правоохоронці після огляду місця події та опитування родичів і сусідів дійшли висновку - багатодітна мати вкоротила собі віку.

Андрій Ткачик, перший заступник керівника Сихівського РВ міліції м. Львова:

- Померла перебувала на той час в квартирі одна. Був проведений детальний огляд помешкання, і жодних ознак боротьби чи якихось слідів боротьби в квартирі, порушення обстановки виявлено не було. На кухні було відчинене кухонне вікно.

Діти поки що залишатимуться з бабусею. Проте соціальна служба має намір надати їм статусу сиріт і шукати опікунів. Адже бабусі сімдесят років, і фахівці вважають, що вона не зможе належно дбати про онуків. Але обіцяють не роз'єднувати дітей і зважити на їхні побажання.

Андрій Коваль, керівник відділу Сихівської районної адміністрації м. Львова:

- По-перше, бабця вже є похилого віку, по друге, все ж таки діти є також різного віку, є старші, є молодші, догляд за дітьми вимагає дуже багато зусиль, дуже багато здоров'я, енергії.

Проте пані Марія здаватися наміру не має й доводитиме, що зможе опікуватися дітьми.

- Я нікому не віддам дітей. Поки я живу, я нікому не віддам.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.