Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП

23 лютого 2015, 21:57
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 лютого 21:57

Фатальна риболовля. На Миколаївщині, повертаючись зі ставка, загинуло троє чоловіків. На Волині внаслідок лобового зіткнення БМВ та автобуса померло двоє людей. І трагічний фінал аварії на Черкащині.

БМВ, Рено та маршрутний Богдан зіткнулися поблизу села Дачного на Волині. З незрозумілих поки причин німецький легковик вискочив на зустрічну смугу, просто на рейсового автобуса. Шофер французького авта не встиг вчасно зреаґувати й також зачепив маршрутку. Як наслідок - 40-річний водій та пасажирка БМВ від зазнаних травм загинули. Не минулося без постраждалих і в пасажирському транспорті: до лікарні доправили трьох людей.

Ілля Яциняк, інспектор сектору УДАІ у Волинській області:

- На місці події відбуваються слідчо-оперативні дії, обставини щодо цієї тривожної ДТП - встановлюються.

***
Трагедією закінчилася поїздка на риболовлю для товариства чоловіків на Миколаївщині. Повертаючись зі ставка, водій Нісана не втримав автомобіля на дорозі і транспорт опинився на узбіччі. За лічені секунди машина виконала кілька кульбітів і приземлилася на бік. Від удару пасажири Нісана повилітали з салону. Водія та 4-х пасажирів відвезли до лікарні, але для трьох чоловіків травми виявилися несумісними з життям. Ще двоє постраждалих із численними переламами в тяжкому стані в реанімації.

Ольга Новохатська, співробітниця УДАІ в Миколаївській області:

- По предварительным данным водитель Ниссан на закругленном участке дороги не справился с управлением, в результате произошел выезд на правую обочину. И автомобиль несколько раз перевернулся.

***
Двоє людей загинуло та троє опинилося в лікарні внаслідок ДТП на Черкащині. Там БМВ виїхала на узбіччя, де машина перекинулася та вдарилася об дерево. 22-річний водій і пасажир, який перебував на передньому сидінні, загинули. Ще трьох людей витягали з понівеченого транспорта рятувальники. Двох чоловіків та жінку ушпиталили.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.