Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд автопригод

26 лютого 2015, 22:50
Дата ефіру/події: Четвер, 26 лютого 22:50

Порушення правил дорожнього руху коштувало життя мотоциклісту на Дніпропетровщині. Пішохід загинув під колесами автобуса у Києві. Про ці та інші автопригоди дивіться у нашому огляді.

Смерть на залізничному переїзді. На Дніпропетровщині, потрапивши під потяг, загинув 34-річний мотоцикліст. Від потужного удару двоколісного та його власника відкинуло на п'ятнадцять метрів. Що саме спонукало молодика порушити правила безпеки, нині з'ясовують слідчі.

Станислав Братов, керівник відділу УМВС України на Придніпровській залізниці:

- Причиной ДТП стало игнорирование правил дорожного движения и проезд мотоциклистом железнодорожного переезда на запрещающие сигналы, звуковые и световые.

***
Автобус збив людину на переході в Києві. Аварія сталася на проспекті Свободи. Водій 24-го маршруту запевняє: огляд дороги йому закрив інший транспорт. Саме тому він і не помітив перехожого. Намагався уникнути наїзду, гальмував, проте марно. 53-річний чоловік зазнав тяжкої травми голови. Медики швидкої, що приїхали на місце ДТП, лише констатували смерть киянина.

***
І в Києві наробив лиха п'яний водій. Увечері чоловік мчав своєю Тойотою. На великій швидкості позашляховик спочатку протаранив Нісана, що їхав попереду. Потім вилетів на зустрічну й там потрощив ще Фольсваґена й Форда. Водійка Нісана - жінка при надії - зовнішніх ушкоджень не дістала, втім, медики доправили її до лікарні на обстеження. Ушпиталили й водія Форда. Сам винний у аварії розбив голову, а його пасажирка зламала ногу. Шофер був такий п'яний, що не зміг нічого пояснити. Ні документів на авто, ні посвідчення водія при собі не мав. Правоохоронці проводять розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.