Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Киянин дістав 6 ударів ножем, близькі шукають свідків

26 лютого 2015, 23:04
Дата ефіру/події: Четвер, 26 лютого 23:04

Вийшов купити води й дістав 6 ударів ножем у груди. Напад на киянина скоїли невідомі пізно ввечері у Дніпрівському районі. Чоловік тепер у тяжкому стані в реанімації. Бандитів шукають. Тим часом родичі просять свідків інциденту допомогти в пошукові злочинців.

Вона показує на асфальті засохлі краплі крові свого чоловіка. Ірина ледь стримує сльози, адже щойно повернулася з лікарні, де за життя бореться її Олексій.

Ірина, дружина постраждалого:

- Состояние очень тяжелое, в реанимации в коме лежит, очень, ну 6 ножевых ранений, причем пытались попасть в область средца, то есть очень все серьезно, легкие пострадали, печень, селезенка, грудна клетка, шейный, область шеи.

Того вечора сім'я повернулася з гостин і чоловік, не заходячи до квартири, пішов до крамниці купити води.

Ірина, дружина постраждалого:

- Возле дома, мы вышли с ребенком, вот дом, мы здесь вот живем, а он на такси, таксисту звонила, подъехал в ночной ларек, в итоге я ему набирала через полчаса - трубуку не брал, мне позвонили с БСП, что его уже забрали.

Місце нападу - десяток метрів від магазину. Продавці пригадують - чоловік справді до них заходив.

Олена, продавчиня:

- Да, он покупал бутылочку джин-тоника, то, шо я знаю. Он купил, открыл, и на улице там завелась сначала драка, а все остальное было вдали от магазина, и продавец в закрытом магазине находиться.

Друзі постраждалого просять свідків інциденту звернутися до міліції, аби швидше знайти нападників.

Андрій, друг постраждалого:

- Отличный парень, нигде он не замечался в каких-то плохих компаниях, работает всегда. Не злоупотребяет алкоголем, наркотиками.

У Валентини Михайлівни вікна саме виходять на вулицю, де стався злочин. Жінка чула крики, та от бандитів не бачила. Утім, гадає - все через тутешніх п'яниць.

Валентина Пінчук, мешканка м. Києва:

- Бачила тіпа з ватою, як в нос заложений, дві цих вати лежало тут, видно, кров лилася, і чоловік каже - лужа крові. Може, ці п'яниці между собою, тут же молоді хлопці п'ють  типа вас, молоді люди, откритий цілий день і ніч.

У міліції коментувати інцидент відмовилися. За фактом нападу розпочали кримінальне провадження, вилучили відео з камер спостереження, нападників шукають.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.