Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП за вихідні

2 березня 2015, 22:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 2 березня 22:30

Двоє загиблих, четверо травмованих - такі наслідки кривавої ДТП в Житомирі. А у Дніпропетровську до жертв призвело п'яне кермування.

Криваве лобове зіткнення на околиці Житомира. На зустрічну виїхав 27-річний водій Опеля й врізався у Фольксваген. Машини неабияк понівечило. Водії й пасажири, які були в обох машинах, дістали численних травм. Смертельними вони стали для двох людей, ще четверо отримали травми.

Василь Кравцов, інспектор УДАІ в Житомирській області:

- Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля Фольксваген Пасат загинули на місці події. Водій та три пасажири автомобіля Опель Омега отримали тілесні ушкодження.

***
Двоє людей дістали травми різного ступеня тяжкості в ДТП у Дніпропетровську, на вулиці Савченка.

Анатолій Марценюк, інженер Дніпроміськелектротранспорту:

- Автомобиль Шевроле Авео нарушил правила дорожного движения, выехал на встречную полосу и произвёл наезд на контактную опору.

Машина просто налетіла на стовп! Потім здійнялася у повітря  й кілька разів перекинулася. Водій Шевроле, попередньо, був нетверезий.

***
Схожа аварія сталася і у столиці. На щит з рекламою в'їхала Лада. Та якщо б не конструкція, машина улетіла б в підземний перехід! 38-річний водій, який попередньо був нетверезий, не зреагував на звуження дороги. Він та його пасажир дістали численних травм, зокрема переломи.

***
Криваві перегони у самому центрі столиці! Зіштовхнулися три машини. Пасажир однієї з них розповідає:

Павло, пасажир Нісану:

- Ехали по Крещатику в сторону Бессарабского рынка, мы выехали на перекресток, ехали на зеленый свет, выехала одна машина, которая объехала ряд машин, которые должны были поворачивать налево, обогнала, и столкнулись перед нами 2 машины.

Вже за інерцією в них в'їхав Нісан. Усі транспортні засоби понівечені. Уламки машин розкидало на десятки метрів. Чи справді Сеат й Мерседес влаштували перегони - невідомо. Обох людей з іспанського автомобіля госпіталізували, а водій Мерседеса з місця аварії втік, прихопивши номера.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Пьяная скотина за рулем AVEО серебристого перед аварией силой хотел забрать у деда и бабушки сына своего .Получив отказ перебил в квартире стекла кирпичами и погнал лихачить на машине со своей соской.Оба пьяные были ,папашка его маршрутник его выкупил. Потом эта компания поехала жрать водку пъют уже третий день. Днепропетровск
Игорь 03.03.2015, 11:24 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.