Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Моторошні ДТП на українських автошляхах

3 березня 2015, 22:46
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 березня 22:46

Пішохід - під колесами фури, легковик, який влетів у дерево, та лобове зіткнення КамАЗа й БМВ.

Фатальний наїзд на пенсіонера. Трагедія сталася на Дніпропетровщині. Під фуру потрапив літній чоловік. Шансів вижити у 60-річного пішохода не було. Від отриманих травм він помер у кареті швидкої дорогою до лікарні. Усі обставини смертельної ДТП, а також ступінь провини водія з'ясовують слідчі.

***
Ще одна смерть внаслідок ДТП на Буковині. На об'їзній Чернівців водій БМВ порушив правила обгону, виїхав на зустрічну, де зіткнувся з КамАЗом. 27-річний шофер іномарки загинув на місці. Водій вантажівки не постраждав. За фактом відкрито кримінальне провадження, призначено ряд слідчих експертиз.

***
У Сумах на пішохідному переході збили 10-річного хлопчика. Школяр долав дорогу зеброю під вечір, його з невідомих причин не побачив водій Шкоди. Дитину з численними травмами забрала швидка. Медичний огляд водія підтвердив - чоловік керував авто тверезим. Шофер переконує: школяр вискочив на червоне світло.

Олег Сологуб, співробітник УДАІ в Сумській області:

- Як пояснив водій, що дитина вибігла на червоне світло, і він не зміг завчасно зреагувати на те, щоб зупинити свій автомобіль, і після цього стався наїзд на нього. На даний момент тривають слідчі дії по встановленню факта вини або водія, або пішохода даної дорожньо-транспортної пригоди. 

***
Кривава ДТП у Дніпропетровську. На вулиці Орловській Жигулі вилетіли за межі проїзної частини і зупинилося у дереві. 28-річного водія та пасажира у важкому стані забрали до реанімації. Медики стабілізували стан пацієнтів, але прогнози невтішні.

***
Три фури і легковик. Масштабна аварія на півтори години паралізувала рух транспорту у столиці. На проспекті Бажана водій ДАФа не втримав керма на слизькій дорозі і зачепив вантажівку РЕНО, в них врізалася ще одна фура. Довершив транспортний бутерброд легковик Форд. На щастя, ніхто з учасників ДТП не постраждав.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.