Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Запоріжжі затримали вбивцю водіїв

3 березня 2015, 22:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 березня 22:55

Останній рейс. Злочинець убив водія вантажівки та його напарника. Тіла сховав у лісосмузі, а транспорт залишив на узбіччі. Чим завинили жертви перед убивцею - дізнавалися наші кореспонденти.

На цих кадрах співробітники міліції затримують чоловіка, якого підозрюють у скоєні подвійного вбивства. Невдовзі він вже розповідає, як убив приятеля та його колегу.

- Что происходило?

- Остановились. Автомобиль остановился. Я стрельнул в пассажира, а потом стрельнул в водителя. Сел за руль и поехал дальше.

Застрелив заради 100 тисяч гривень. Убивця знав - саме з такою сумою грошей підприємці виїхали з Маріуполя, мали купити продуктів на продаж. Підозрюваний дізнався про день і час виїзду фури, а тоді напросився попутником до друга-водія. Сказав - треба доїхати до сусіднього міста. Дорогою вигадав привід для зупинки, і тільки-но машина спинилася -  почав стріляти. Щоб заплутати сліди злочину, тіла жертв перетяг у лісосмугу. Невдовзі позбувся й вантажівки.

Вікторія Козар, заступник керівника відділу ГУ МВС України в Запорізькій області:

- У Куйбишівському районі Запорізької області було виявлено вантажний автомобіль. Як було встановлено, даним автомобілем керував мешканець Маріуполя, Донецької області.

Оперативникам знадобилося півроку, аби відшукати ймовірного вбивцю. Під підозру підпав мешканець Донецької області, приятель власника вантажівки. Вбив, бо був винен багато грошей.

Вікторія Козар, заступник керівника відділу ГУ МВС України в Запорізькій області:

- У подальшому причетність даної особи до злочину знайшла своє підтвердження. Громадянин підтвердив свою причетність до вчинення злочину та пояснив мотиви, якими ставили наявність у нього боргових зобов'язань. На теперішній час особі повідомлено про підозру та відносно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нині проти чоловіка відкрито два кримінальних провадження: за навмисне вбивство та незаконне заволодіння автотранспортом. Борги, через які він убив двох людей, найімовірніше, коштуватимуть йому довічного ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.