Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах студентка вистрибнула з вікна

26 березня 2015, 22:28
Дата ефіру/події: Четвер, 26 березня 22:28

19-річна дівчина викинулася з 7-го поверху в Сумах. Її тіло вранці знайшли випадкові перехожі. Правоохоронці схиляються до версії самогубства та з'ясовують, що змусило студентку зробити фатальний крок.

Трагедія сталася рано вранці на подвір'ї цієї багатоповерхівки.  

Сергій, мешканець м. Сум:

- Ну, я вышел, лежит труп, куча милиции. Лежала девушка, я видел, у нее были ноги в крови, разбитая обувь, казалось, как будто она упала с какого-то... на ноги. Ну обувь была разбита, оторвана подошва.

Бідолашну впізнали - це студентка місцевого ВИШу. Вона приїхала до міста з райцентру, винаймала квартиру. Напередодні ввечері весело проводила час з друзями.

Володимир, мешканець м. Сум:

- Там, по-моему, молодой парень с девушкой снимает квартиру, и по рассказам она пришла в гости, она не местная. Из слов участковых, вони десь до пив-четвертого утра пили, гуляли, не знаю.

Службовий собака привів правоохоронців на сьомий поверх, тут сліди дівчини зникали.

Володимир, мешканець м. Сум:

- Вийшла вона на 7 етаж, на балкон отой переходний, і вниз ножками, солдатиком, ну так, як казали, вроде перед цим чи посорилася з хлопчиком...

За неофіційною інформацією, перед смертю студентка листувалася з кимось за допомоги смс-повідомлень. Однак у міліції їхнього змісту не розголошують.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- Міліціонери зараз схиляються до версії самогубства, оскільки службовій собака вивів їх на сьомий поверх, саме звідти могла вистрибнути дівчина, до того ж на її тілі не виявлено жодних ушкоджень, які б вказували на насильницьку смерть.

Утім, поки правоохоронці опитують товаришів загиблої, вивчають відео з камери спостереження біля під'їзду та проводять інші експертизи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.