Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині поховали дільничного, котрий став жертвою садиста-вбивці

20 квітня 2015, 23:40
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 квітня 23:40

Звіряче вбивство дільничного інспектора на Львівщині. У селі Лопатині нелюд прив'язав непритомного правоохоронця до підводи і тягнув його 13 кілометрів. Понівечене тіло кинув у рів лісосмуги. Колеги загиблого затримали злочинця. Той пояснив, що убив міліціонера за зауваження.

Андрію Думанському було 32. Працював дільничним інспектором міліції понад 10 років. Під його опікою було декілька сіл Радехівського району. Люди кажуть - кращого правоохоронця годі й бажати. А колеги не стримують сліз.

Андрій Сенчук, співробітник Радехівського РВ міліції:

- Десять років він працював в міліції, і ми були, можна сказати, пліч-о-пліч один з другим. Завжди. Це була прекрасна людина. В любу хвилину міг прийти на допомогу. Допомогти людям і працівникам. Хто би не подзвонив, він завжди під'їхав, допоміг.

Микола Галущак, заступник керівника Радехівського РВ міліції:

- Виконав всі свої обов'язки всьо, він захистив людину. Навіть тим, що він пожертвував своїм життям. Той нелюд, нелюд в чоловічій образі, він забрав життя прекрасної людини, прекрасного сім'янина.

Того трагічного вечора хтось зателефонував дільничному і повідомив, що у барі села Лопатина виник конфлікт між відвідувачами. Правоохоронець приїхав і побачив, як п'яний чоловік вдарив пенсіонера. Зробив зауваження. У відповідь бешкетник схопив металеву трубу та поцілив міліціонеру у голову.

Руслан Домніцак, заступник керівника ГУ МВС України у Львівській області:

- Втратив на певний час свідомість. Коли вже прийшов до свідомості, вже на той момент був прив'язаний ланцюгом до сіялки.

Протягнув дільничного 300 метрів. Коли той прийшов до тями і почав кричати, фірман розтрощив йому голову і вже мертвого продовжував тягнути за підводою. Пан Володимир бачив на дорозі калюжі крові та фрагменти людського тіла.

Володимир, мешканець с. Лопатина:

- Він його вдарив відчипом від возу. От там такий металічний, яким впрягають коней. Він вдарив по голові, він розкроїв йому повністю череп. І вже далі волочив його мертвим. І 13 кілометрів волік його, просто знущався над тілом.

Цілу ніч правоохоронці шукали колегу і знайшли його лише під ранок. До мертвого правоохоронця привів службовий пес. У лісосмузі влаштували засідку, довго чекати на злочинця не довелося. Він прийшов, аби переховати тіло. Катом виявився 50-річний місцевий фермер. На допиті вів себе зухвало.

Руслан Домніцак, заступник керівника ГУ МВС України у Львівській області:

- Злочинець зізнався в скоєному злочині, але не розкаявся. По поведінці зрозуміло, що це є дуже жорстока людина. Але не психічно хвора. Нормальна адекватна людина.

На тілі правоохоронця не залишилося живого місця.

Марія Зелінська, бабуся загиблого:

- Твару нема, носа нема, шкіра зісунута, і заложено ватою. Далі, руки, пальці покручені і пообшморгувані, но не знати, що робиться. Одна нога надвоє трісла.

У селі шоковані жорстоким злочином. Люди кажуть - аграрій має лиху вдачу, лупцював дружину та дітей. Але такого звірства не очікували.

Володимир, мешканець с. Лопатина:

- То була людина, як вам сказати, досить такого складу характеру. Ну неврівноваженого. Він постійно з своїми сусідами конфліктував. Мав якісь завжди з людьми конфлікти.

Йосип, мешканець с. Лопатина:

- Ну я того чоловіка знаю. Він був господар. Настоящий господар. Я знаю, що йому до голови приступило. Кажуть, що він має білого білєта. Знаєте. То є жахливе вбивство. Жахливе. Такого ще в Лопатині не було ніколи.

Суд заарештував убивцю. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство з особливою жорстокістю". Нелюду загрожує до 15 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.