Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Закарпатті мати вбила новонародженого

23 квітня 2015, 22:52
Дата ефіру/події: Четвер, 23 квітня 22:52

Щойно народженого сина поховала в себе на городі жінка на Закарпатті. Мешканка села Зубівки народила вдома здорового хлопчика. Проте за кілька хвилин мати засунула немовля до поліетиленового пакета, де воно й задихнулося. На ранок крихітку закопала.

Першим на сполох забив медик. Чоловік лікарює в селі більше як 45 років і знає тут історії недуг кожного. Тож бачив, що 28-річна зубівчанка от-от має народити. Та коли вона з'явилася на людях без живота і без дитини - пішов разом із сільським головою додому до селянки.

Василь Бедзіля, завідувач фельдшерсько-акушерського пункту с. Зубівки:

- Як ми старалися, попасти до неї в дім було неможливо: хвіртка закрита, дім теж на замку, хоча там працював телевізор. Ми розуміли, що нас туда не пускають. Була підозра, що кримінал, і ми звернулися до дільничного.

Спочатку жінка не могла пояснити, куди поділося маля, проте згодом зізналася у страшному. Вона твердила - народжувала вдома, але крихітка кілька разів падала в неї на бетонну підлогу. Спочатку хлопчик плакав, а потім затих. Тож мати поклала його до поліетиленового пакета, а вранці закопала.

Наталя Машіко, співробітниця Мукачівського МВ міліції:

- Близько 23-ї вдома жінка народила самотужки дитину. Це був хлопчик вагою 2800 кг. Зразу вона його поставила в поліетиленовий пакет і закопала позаду свого городу.

Оперативники відкопали немовля й передали до рук судмедекспертів. Попередньо з'ясували - дитина померла не від падінь, а від механічної асфіксії. Ймовірно, хлопчик задихнувся в пакеті, в який його засунула рідна мати. Селяни не прийдуть до тями. Кажуть, жінка, хоч і полюбляє хильнути зайвого, але має сина й доньку 7 і 10 років. Діти завжди доглянуті.

Світлана Рижко, секретар Зубівської сільради:

- Всі жахаються від того. Ніхто би й собі такого не придумав. Вона виховує старших двох дітей. Народила. Діти виховані. В школу ходять. Діти за неї постійно питають: де мама, де мама. Вчора вона в СІЗО була. Діти чекають на неї.

Тим часом правоохоронці за фактом зумисного вбивства матір'ю своєї новонародженої дитини розпочали кримінальне провадження. Експертиза визнала жінку осудною. Тож їй загрожує 5-річне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.