Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному пиятика закінчилася вбивством

23 квітня 2015, 23:00
Дата ефіру/події: Четвер, 23 квітня 23:00

Чоловік, який вижив під час пожежі, загинув від удару ножем. Кривавий злочин скоєно в Рівному. Під час хмільних посиденьок між господарем та його товаришем спалахнула сварка, яка й завершилася фатально.

У грудні пожежа в квартирі 51-річного рівнянина неабияк налякала сусідів. Тоді люди бідкалися: власник оселі ніде не працює, товаришує з безхатьками. 

- Там ще може біда бути. Там або зірве він, або ще щось буде.

Лихо не забарилося. Під час чергового застілля чоловіки посварилися через нестачу алкоголю. Під час конфлікту гість узяв ножа й ударив господаря просто в серце.

Василь Зелінський, керівник Рівненського МВ міліції:

- Як пояснюють очевидці і сусіди, що вони неодноразово конфліктували, доволі суттєво. І ці конфлікти неодноразово завершувались такими наслідками, як бійки.

Коли різун зрозумів, що накоїв - викликав швидку. Втім, медики вже нічим зарадити постраждалому не могли. Лише констатували його смерть. Одразу повідомили про це міліцію. Товариш загиблого запевняв: до злочину не має жодного стосунку. Попри це, слідчі знайшли докази його вини, й чоловік зізнався.

Василь Зелінський, керівник Рівненського МВ міліції:

- Це виявився 56-річний уродженець Волині. На сьогоднішінй день людина в порядку 208 статті затримана і знаходиться в ізоляторі тимчасовго тримання міського відділу.

Сусіди переконані, що страшний злочин стався через постійне пияцтво чоловіка.

Юрій, сусіда загиблого:

- Там ходили до нього всякий зброд. Просто людина довела себе до того - від нього смерділо. Він як йшов, то біля нього просто невозможно було ходити.

Підозрюваний останнім часом мешкав у своєї жертви, адже власного помешкання не мав. За вбивство йому загрожує від сімох до п'ятнадцятьох років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.