Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові патруль Нацгвардії затримав педофіла

23 квітня 2015, 23:11
Дата ефіру/події: Четвер, 23 квітня 23:11

12-річного хлопчика зґвалтували у Львові. Збоченця, який кудись вів свою жертву, затримав патруль Нацгвардії. Дитина, коли побачила людей у формі, змогла вирватися від педофіла й почала благати про допомогу.

Затримали педофіла у спальному районі Львова близько десятої вечора. П'яний молодик, який обіймав хлопчика, відразу викликав підозри в патруля. Нацгвардійці підійшли та попросили показати документи. У цей час дитина змогла вирватися з рук збоченця.

Семен Звонарьов, патрульний Національної гвардії:

- Він вів його обнімаючи, до себе притискуючи. Коли ми почали запитувати його документи, той ослабив його, і малий вже від нього почав вже втікати. Він нього якби, а не від нас. І той вже побачив, що малий втік, від нас вже почав, тіпа я зараз, зараз там, почав втікати. Ми наздогнали його.

Уже згодом у міліції з'ясували - молодик підійшов до 12-річного хлопчика на дитячому майданчику. Під час розмови заманив підлітка до квартиру і там двічі зґвалтував.

Михайло Підвірний, керівник Сихівського РВ міліції Львова:

- Між цим малолітнім і цим мужчиною відбувся статевий акт. Неприроднім способом. І про що цей малолітній заявив, про цей факт зґвалтування.

Дитина провела з педофілом півдоби - від ранку до вечора. Нині хлопчик у лікарні, з ним працюють психологи. Тим часом правоохоронці під час розмови з постраждалим дізналися, що ґвалтівник завів малого в квартиру ось цієї багатоповерхівки. Мешканці будинку ошелешені злочином і кажуть - нікого підозрілого не бачили.

- В нашому під'їзді хлопчика зґвалтували, 12 років. В будинку, десь во в нашому будинку. 

- Такого не чув, то тре дітей питати, таке діло.

Мешканка будинку:

- Якби таке знали, то ясно, щоби десь повідомила комусь, Боже борони, не дай Бог, щоби з кимось таке сталося. Нє, нє, нічо абсолютно не бачила.

Андрій, мешканець будинку:

- Такі факти мені не відомі. Ну в нас в принципі на всіх дверях є коди. Так. Просто так не зайдеш. Не знаю як. Ну не чув я такого.

32-річний затриманий - безробітний львів'янин. Співпрацювати зі слідством відмовляється. Правоохоронці підозрюють, що це не перший його злочин проти дитини.

Михайло Підвірний, керівник Сихівського РВ міліції Львова:

- Особа встановлена. Да, встановлена. Характеризується не зовсім позитивно. Дана особа, будучи допитаною попередньо, вини ще своєї не визнає. Він відпрацьовується на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Тому що на території району, бо на території району два роки тому був скоєний аналогічний злочин.

У міліції розпочали кримінальне провадження і просять свідків злочину телефонувати на 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.