Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Смертельна різанина в Дніпропетровську

29 квітня 2015, 21:19
Дата ефіру/події: Середа, 29 квітня 21:19

До трагічного фіналу призвела сутичка між двома компаніями молодиків у Дніпропетровську. Одного парубка жорстоко порізали ножем, і невдовзі він помер.

Масова різанина, під час якої загинув 26-річний молодик, сталася у на житловому масиві Сонячний.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- Между двумя компаниями, которые отдыхали на Набережной маршала Малиновского, произошёл конфликт, в ходе которого один из отдыхающих нанёс другому телесные повреждения в виде ножевого ранения в область ключицы, от которого тот скончался на месте. 

За попередньою інформацією слідства, конфлікт спровокував саме загиблий. Того вечора колишній тюряжник, який вже встиг разом із приятелями випити по кілька пляшок пива, почав прискіпуватися до двох незнайомців. Спортивної статури чоловіки вдарили задираку в обличчя, дістали холодну зброю й наказали забиратися геть.

- И у одного, и у второго, у них были ножи чисто в левой руке.

Після цього ситуація лише загострилася - й за лічені секунди розпочалася бійка.

Свідок:

- Была толпа. Они дрались, человек восемь, девять, я не знаю. Друг друга били, и человек убежал вот в эту сторону. Крики были: не убивайте, у него маленький ребёнок.

Антон, товариш загиблого:

- Я подбежал сразу сюда и стал кричать: не трогайте пацана. Дайте я его домой заберу, не бейте его.

Невдовзі спортсмени, одному з яких пробили голову, накивали п'ятами, а закривавлений ініціатор сутички почав непритомніти.

Дмитро, товариш загиблого:

- Я ему пытался задавать какие-то вопросы. Узнать, что порезали, куда, что? Ну понимал, что порезали, потому что он был весь в крови. Он мне ничего не сказал, ну ничего, не реагировал на меня. Я его отпустил. Говорю: ты стоишь? Он вроде бы стоял. 

Зробивши з допомогою друзів ще зо два десятки кроків, поранений помер на східцях аптеки. Нині усі учасники кривавих подій, серед яких і 32-річний різун, встановлені й свідчать по справі. Підозрюваному загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- Открыто уголовное производство по признакам части 1 статьи 119 уголовного кодекса Украины - это убийство по неосторожности. Подозреваемому выбрана мера пресечения в виде домашнего ареста. Орудие убийства - охотничий нож - изъят.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.