Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд резонансних ДТП

29 квітня 2015, 22:08
Дата ефіру/події: Середа, 29 квітня 22:08

У пішохідний перехід ледь не влетіла машина в Києві. Транспорт зупинився за кілька метрів від сходів. Деталі цієї аварії, а також про інші ДТП - дивіться в нашому огляді.

Видовищна аварія сталася на околиці Києва - на Столичному шосе. У Мерседес врізався легковий БМВ. Вони рухалися у попутному напрямку. Зіткнення сталося, коли водій мікроавтобуса виконував поворот ліворуч. 

Валерій, водій Мерседесу:

- Вже поворачуючи наліво, туди - в карман, мене збиває автомобіль БМВ, сзади почувши скрегот коліс, в переднє ліве, мене відкидує аж сюди.

БМВ ж полетіло з трьохметрової висоти у кювет, збивши при цьому світлофор. Водій отримав травму голови, його ушпиталили. Слідчі з'ясовують - що стало причиною аварії.

Валерій, водій Мерседесу:

- Людина на великій швидкості їхала, він вже, мабуть не вспів відреагувати.

Утім, на тому пригоди для водія горе-Мерседеса не закінчилися. Поки він писав пояснення щодо однієї автопригоди, його машина потрапила в інше ДТП.  

- А потім мені - здрасьте ще, ігноруючи всі знаки, хлопець на ЗАЗі добавив ще в сзаді.

Водій ЗАЗу, вочевидь, просто спіймав ґаву. Постраждалих в другій аварії немає.

***
Віп-аварія у столиці. На площі Перемоги зіткнулись Нісан та Мерседес, що їхав з автомобілем супроводу. Легковик їхав з вулиці Дмитрівської, німецька ж машина - з Саксаганського збиралася повернути ліворуч на проспект. Саме тоді і сталося зіткнення. Удар був потужний - Нісана відкинуло на десяток метрів. В Мерседеса ж ззаду поцілила Тойота, що його супроводжувала. Допомога лікарів знадобилася водієві японського авто.

Анатолій Сальник, колега водія Нісана:

- Получил повреждение, его забрала скорая, мы с ним связались, кости целые, особых повреждений нет.

Шофер Мерседеса коментувати ситуацію відмовився, проте він стверджує, що їхав на зелене світло і Нісана не бачив. Так само на зелений сигнал їхав і постраждалий водій - запевняють його колеги.

Анатолій Сальник, колега водія Нісана:

- С его слов движение он проходил на зеленый свет, проходил прямо, автомобили, которые его не пропустили, поворачивали налево. По правилам они должны его пропустить.

Хто з водіїв порушив правила, з'ясовують правоохоронці. Зазначимо, що усі три побиті машини мають лише автоцивілку, що навряд чи покриє ремонт дорогих машин. 

***
Карколомний маневр виконав водій ще однієї віп-машини на Повітрофлотському проспекті. Повертаючи від Південного вокзалу, він не вписався у поворот й полетів просто у підземний перехід. Обійшлося - до самого тунелю не дістався. Дивно, але машина не зачепила мотоцикла, що стояв на траєкторії її польоту. В Інфініті лопнули всі чотири колеса. Водій та його пасажир не постраждали й від госпіталізації відмовилися. Коментувати - чому сталася ДТП - не захотіли. Самовидці ж стверджують - автомобіль у повороті рухався занадто швидко.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.