Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Харківщині неповнолітні забили насмерть безхатька

29 квітня 2015, 22:17
Дата ефіру/події: Середа, 29 квітня 22:17

Двох підлітків, яких підозрюють в убивстві безпритульного, затримали на Харківщині. Компанія сільської молоді після хмільних посиденьок пішла на залізничну станцію в пошуках розваг. Там саме спав волоцюга. Хлопцям не сподобалося, що від чоловіка смерділо, тож жорстоко побили жертву та покинули помирати.

По-звірячому побитого безхатченка знайшли на привокзальній площі вночі випадкові перехожі. Він був непритомним, але ще живим. 

Олександр Литвиненко, керівник ЛВ міліції на станції Основа:

- До чергової частини на станції Основа від чергового по станції Закомельська надійшло повідомлення, що на привокзальній площі станції лежить закривавлена особа. При виїзді на місце події слідчо-оперативною групою встановлено, що потерпілого каретою швидкої допомоги направлено до Ізюмської міської лікарні, в непритомному стані.

У реанімацію постраждалого доправили в критичному стані. Він прожив три дні, але так й не отямився.

Тетяна Зінченко, завідувач відділу Ізюмської міської лікарні:

- В реанимационное отделение в 3.30 был доставлен гражданин, неизвестный, приблизительно 50 лет, с диагнозом: тяжелая сочетаная черепно-мозговая, лицевая травма, мозговая кома, субарахноидальное кровоизлияние, перелом костей носа под вопросом. До данного дня больной никем не опознан.

Кривдників бідолашного міліція розшукала досить швидко. Підлітки навіть не приховували, що скоїли, і хвалилися вбивством серед однолітків.

Ольга, свідок:

- Гулять, мы там всегда гуляем. Там сидел бомж. От него воняло. Мальчикам это не понравилося, они пошли сперва поговорить, он не послушал - и получил. Сперва с ноги получил, от Дениса. Ну а потом от Славика.

- Яким чином, показуй.

- Ну, отакот, по голове.

- Скільки ударів?

- Та я не знаю. Ударов 10, наверное.

Затримані хлопці, 16 і 17 років, провини не заперечують і охоче розповідають, як били безпорадного чоловіка.

- Там встретили бомжа. Мы решили его выгнать. Он не захотел выходить, и мы его побили.

Олена Прибиткова, керівник відділу УМВС України на Південній залізниці:

- Дані неповнолітні вели антисоціальний спосіб життя, майже не відвідували навчальні заклади, дуже часто вживали алкогольні напої.

За даними правоохоронців, обидва підозрюваних - з неповних та малозабезпечених сімей. Одного виховує самотня мати, іншого - бабуся-інвалід. На час слідства їх відпустили під особисте зобов'язання. Хлопцям ще не виповнилося 18 років, проте відповідатимуть вони за "дорослим" кримінальним кодексом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.