Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть вижити українському фотографу

30 квітня 2015, 13:40
Дата ефіру/події: Четвер, 30 квітня 13:40

А тепер просимо вашої особливої уваги. Українському фотографу Сергію Кельшеву дуже потрібна допомога. Місяць тому він потрапив під колеса вантажівки у В'єтнамі і ледь не загинув. Нині лікарі борються за його життя. На численні операції потрібні великі гроші, а їх в родини Сергія вже немає. Отже, родичі звертаються до небайдужих людей.

Останні півроку Наталія разом з чоловіком Сергієм подорожувала Південно-Східною Азією. Українські фотографи поїхали туди на роботу. Та місяць тому закордонні заробітки обірвало лихо. Сергій потрапив у страшну ДТП у В'єтнамі. Він ледь не загинув під колесами вантажівки.

Наталія Кельшева, дружина постраждалого:

- Мы ехали, получается, в Национальный парк, на встречку вылетела фура большая и сбила мужа. То есть мы ехали на мотобайках. Я не знаю, что случилось с водителем, может, засмотрелся, может, не увидел нас просто. Тормозным путем под колесом протащила его 40 метров.

У вкрай важкому стані його доправили до місцевої клініки, а вже через кілька днів його лікували таїландські лікарі. І лише за місяць чоловіка літаком перевезли до України. Нині він у одній зі столичних лікарень, в реанімації.

В'ячеслав Назаренко, завідувач опікового відділення Київської міськлікарні № 2:

- У него комбинированая травма, дефект мягких тканей туловища, нижних конечностей с раздроблением костей таза и позвоночника. У него уже сепсис, инфекция с повреждением внутренних органов, всех практически. На данный момент у него превалирует дефект большой мягких тканей, включаяя кожу и мышцы на спине.

Нас до Сергія не впустили. Бо стан його вкрай важкий. Медики намагаються врятувати йому життя. Лише за кордоном чоловікові зробили 10 операцій. Скільки ще доведеться їх зробити, лікарі прогнозувати не беруться. Знають тільки - лікування буде тривалим.

- Восстановление полностью с неврологией - это может быть и года.

А на операції та реабілітацію потрібні кошти. Адже на первинну допомогу за кордоном вже витратили 100 тисяч доларів.

Наталія Кельшева, дружина постраждалого:

- Уже очень много денег потрачено. Те, что у нас были, и те, что помогали родители - все уже потрачено. Если бы не люди, если бы не деньги, которые были нам там нужны, то не знаю, что бы было.

У столичній лікарні за чотири дні вже витратили 15 тисяч гривень. Щодня ліків купують на 2-3 тисячі. Тож дружина Сергія знову звертається до небайдужих людей.

Наталія Кельшева, дружина постраждалого:

- Он говорит, что у меня есть стимул просто выжить и стать на ноги, стать меценатом и помогать людям. Дальше мы всю жизнь будем помогать и благодарить за то, что он выжил. 

ПриватБанк: 5168 7556 0241 5263.

Телефон: 066 238 31 38, 093 875 25 84 (Кельшева Наталія Олександрівна).

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.