Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті переселенців звинувачують у жорстокому вбивстві

22 травня 2015, 22:31
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 травня 22:31

Закатували та пограбували. На Прикарпатті четверо нападників убили власника комплексу відпочинку. Після розправи з підприємцем забрали всі цінності. Єдиний свідок злочину - дружина загиблого. За її словами, грабіжники вимагали від господаря півмільйона гривень.

Злочин скоєно в містечку Делятині на Івано-Франківщині. 47-річний власник готелю став жертвою своєї ж гостинності. Четверо невідомих у масках закатували його перед очима дружини.

Микола Левицький, брат загиблого:

- Вона відкрила двері, вони вже стояли ззаді нього, їх двоїх повязали, її закинули, наскільки нам відомо, в ванну, а його почали допитувати, вимагати гроші, бити.

Несамовиті крики жінки почули сусіди. Вони і звільнили її з ув'язнення у власній садибі.

Нападники били підприємця по голові та тулубові, аж поки той перестав дихати. Потім спокійно забрали з будинку всі золоті прикраси і зникли. Як саме бандити потрапили до оселі - поки невідомо. Єдиний свідок - дружина загиблого - перебуває в шоковому стані.

Ігор Настасяк, прокурор Івано-Франківської області:

- Під час огляду місця події виявлено розбиті дві шибки різні, хто коли заходив, хто коли виходив, хто як заходив, як відкривали їм - це ще уточнюється.

Рідні постраждалої родини кажуть: зловмисники якийсь час знімали в готелі помешкання. Приїхали до Делятина на автомобілі. Говорили російською. Містечком поповзли чутки, що то переселенці або ж утікачі зі сходу України. Поки триває слідство, в прокуратурі просять нікого не звинувачувати.

Ігор Настасяк, прокурор Івано-Франківської області:

- Ходять слухи про те, що це були з переселених осіб, воно ще не підтверджено. Ми не можемо це гарантувати і впевнено сказати. Чи була машина якої марки і з номерами якої реєстрації, ми вам точно сказати ще не готові. Перевіряються всі абсолютно автомобілі, які проїжджали в ті чи інші часи.

Поки основна версія слідства - збройне пограбування за попередньою змовою кількох осіб. Правоохоронці вивчають записи з камер спостереження. Убивцям загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.