Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві псевдонаречений замовив романтичне кіно, щоб пограбувати оператора

28 травня 2015, 10:48
Дата ефіру/події: Четвер, 28 травня 10:48

Історія кохання, що закінчилася побиттям та пограбуванням. У Києві невідомі побили оператора телевізійної студії, який мав зняти для молодят романтичну лав-сторі. Та наречений виявився нападником і разом не з коханою, а зі спільником ледь не вбив медійника.

Владислав працює телеоператором в столичній телевізійний студії. Він й досі не може оговтатися від шоку. Розповідає - отримав завдання зняти кліп молодятам. Фільмувати історію кохання із замовником попрямували до одного із мальовничих парків столиці - Голосієвського. Саме там сталося несподіване - на хлопця напали.

Владислав, постраждалий:

- Я смотрел по сторонам, поднимаю голову - и появляется какой-то парень в светлой фуктболке. И резкий налет, и он бьет!

Сталося все тут: серед дерев та кущів. Сюди оператора завів сам замовник. Мовляв, от-от дістануться місця, де хоче проводити зйомку. Та на безлюдній стежинці на медійника чекав спільник псевдонареченого. Він й накинувся на хлопця.

Владислав, постраждалий:

- Нанес несколько ударов, повалил и сверху прыгнул на меня, руки на голову я положил, и забрал телефон и деньги, и потом он уже связал руки.

Зловмисники погрожували своїй жертві й запевняли - зроблять ще гірше, якщо він не виконуватиме їхніх вказівок.

- Мы про тебя все знаем, знаем, где ты работаешь, где твоя студия, знаем твоих родных, если вдруг что, то…

Врешті грабіжники забрали кейса з технікою та втекли.

Радж Жоган, керівник телевізійної студії:

- Само обородувание я оцениваю в размере 9 тысяч долларов, там профтелекамера, плюс 5 объективов, комплект оптики, фирменный кейс.

Власник приватної телестудії розповідає - замовник, що виявився розбійником, приїхав до офісу за три дні до дня зйомки. Обговорив усі умови та погодився на них. Підозр не було жодних.

Радж Жоган, керівник телевізійної студії:

- Оставил задаток в две тысячи гривен, они были настоящие, получил благословение в студии, мы пожелали удачи ему и оператору, чтобы все было в фокусе.

Мануела - одна з тих, хто спілкувався із нападником. Каже: місце для знімання лав-сторі псевдонаречений обирав сам. Та жінку збентежило, що чоловік ніколи не приходив зі своєю коханою.

Мануела Збандут, співробітниця телевізійної студії:

- Первое, что кинулось в глаза - он приехал один, без девушки своей. Я спросила: а где она? Он сказал, что она собирается, ей подружка помогает, и она подъедет позже.

Власник студії мріє, аби техніку та злочинців таки відшукали. Їхні обличчя добре запам'ятали. Й готові свідчити. В міліції ж нині кажуть, що розпочали кримінальне провадження за фактом грабунку. Злочинців та поцуплену техніку активно шукають.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.