Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП

28 травня 2015, 11:59
Дата ефіру/події: Четвер, 28 травня 11:59

Батько загиблого байкера мало не лінчував винуватця аварії у Дніпропетровську. В Києві Мерседес спричинив масову ДТП, а шофер Фольксвагена не помітив велосипедиста.

У Дніпропетровську на вулиці Героїв Сталінграда, зіткнувшись із напіввантажівкою, загинув 29-річний байкер. Від отриманих травм молодик помер під час реанімаційних заходів у лікарні. 47-річний шофер Газелі твердить: дорога була порожньою, тож поворот ліворуч здійснював за правилами.

Олександр, водій Газелі:

- Впереди его не было. Я не знаю, как он, на какой скорости ехал, что он и как. Где он взялся, я уже заканчивал, у меня в заднее колесо удар.

Трагічна аварія мала продовження. Батько загиблого мотоцикліста, який приїхав на місце автопригоди, з кулаками накинувся на призвідника ДТП. Лінчувати водія Газелі пригніченому горем чоловікові завадили інспектори ДАІ. За фактом смертельної аварії розпочате кримінальне провадження. Ступінь вини усіх учасників ДТП мають встановити слідчі.

***
А в Києві на Червонозоряному проспекті шофер за кермом Мерседеса спричинив масову ДТП. Свідки кажуть: призвідник аварії на повному ходу влетів у автомобілі, що стояли на перехресті. Першим на шляху вантажівки опинився Деу, потім - Фольксваген, який у свою чергу протаранив Лексус. Внаслідок зіткнення серйозних травм зазнав шофер німецького буса, його з переламом руки та забоями доправили до лікарні. Усі інші водії відбулися переляком і від госпіталізації відмовилися.

Олександр, водій Лексуса:

- Думаю, что человек осмотрелся, задумался или был в каком-то состоянии несоответствующем. Когда утром выезжает водитель, он может быть немножко не в себе. Насколько я понял, он даже не тормозил.

***
На столичному Московському проспекті велосипедист потрапив під колеса Фольксвагена. Водій переконує: двоколісний несподівано вискочив перед капотом і почав повертати у правий ряд. Не встигаючи зреагувати, кермувальник буса збив велосипедиста. Дізнатися версію події від постраждалого на місці не вдалося - його повезли до лікарні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.