Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП

29 травня 2015, 21:34
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 травня 21:34

Некерована вантажівка - на Запоріжжі, шалені кульбіти маршрутки - на Дніпропетровщині, та лобове зіткнення легковиків - у Києві. Недотримання правил і негода призвели до низки аварій на українських автошляхах.

48-річний водій маршрутки загинув, ще семеро пасажирів буса із травмами різного ступеню тяжкості в лікарні. Такі наслідки моторошної ДТП у Кривому Розі.

Володимир Кисличенко, керівник відділу ДАІ м. Кривого Рогу:

- Водій даного мікроавтобусу отримав травми, несумісні із життям - помер на місці дорожньо-транспортної пригоди в кареті швидкої допомоги. І за попередніми даними, травмовані семеро пасажирів.

Мерседес на слизькій від дощу дорозі злетів у кювет і за інерцією врізався у кілька дерев. Свідки твердять: дорогою шофер мікроавтобуса час від часу порушував правила.

Катерина Іванівна, свідок:

- Пассажиры сказали - он очень быстро ехал и разговаривал по телефону. Маршрутка ехала с Освобождения, ударилась на противоположной стороне в тополь. Сильнейший удар был, сильнейший. Кидает его на другой тополь.

***
Справжні кадри фільму жахів на трасі Харків - Сімферополь поблизу Мелітополя. Там зіткнулися дві вантажівки. Зерновоз виїхав на зустрічну і влетів у фуру, що перевозила солодку воду. Прочесав її по борту, та так, що відірвав кілька дощок від причепа. Одна з них залетіла до кабіни - цей удар для водія зерновоза виявився смертельним. Некерована вантажівка зупинилися, аж коли потрапила до кювету. Шофер іншої фури відбувся незначними травмами. За попередніми даними, водій зерновоза заснув за кермом.

***
Порушив правила - спровокував ДТП. Аварія сталася в Києві на Червонозоряному проспекті. БМВ з прибалтійською реєстрацією вирішив не зупинятися на червоне світло і не пропускати пішоходів, а рвонути вперед. Однак не впорався з кермуванням, виїхав на зустрічну і врізався у Таврію. За кермом вітчизняного авто був пенсіонер, його із різними травмами і переламами ушпиталили.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.