Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міліція вважає дивним викрадення машини у Козловського

25 червня 2015, 21:29
Дата ефіру/події: Четвер, 25 червня 21:29

Викрали автомобіль та потрапили ним у ДТП. Легковика співака Віталія Козловського поцупили просто з-під вікон його квартири. Інцидент стався вночі, а вже вдень артист побачив свого потрощеного Фіата на штрафмайданчику і не впізнав його. Машина тепер непридатна для їзди й залита червоним вином.

Він під'їжджає до Оболонського райвідділу міліції службовим автомобілем одного з телеканалів. Виходить із задніх дверей, каже : до правоохоронців приїхав просто зі зйомок.

- Не сомневались, что вы будете сразу меня снимать!

Віталій Козловський поспішає до слідчого. Мріє про справедливість. Розповідає - його автомобіль викрали просто з-під вікон квартири. Зловмисники проїхалися нічним Києвом, смакували червоним вином просто в салоні його маленького Фіата, аж поки не вскочили в аварію. 

Віталій Козловський, співак:

- Это просто было сделано ради равзлечения, это же полный беспредел! Люди ехали в машине, открыли вино, бухали в салоне! Врезались во что-то, сработали подушки, они получили по носу хорошенько ими, это вино по всему салону.

Це останні світлини його ще цілої машини. Артист зізнається: Фіат - перший автомобіль у житті. 

Віталій Козловський, співак:

- Не могу сказать, что эта машина была дорогая, нет, она маленькая, она была для меня удобная. Сел - и как маленький домик на колесах.

Тепер це не будиночок на колесах, а радше купа брухту. Таким побачив Козловський свого легковика вже після аварії.

Павло Прядко, кореспондент:

- Автомобіль співака тепер знаходиться тут. На штрафмайданчику. Підійти ближче до легковика нам не дозволили правоохоронці, вони також зазначили, що не розпочинали кримінальне провадження і нам порадили взагалі не знімати цей сюжет, бо історія з викрадення Фіату дуже дивна.

Що саме здивувало в цьому злочині міліціянтів - невідомо. Натомість кажуть, що проведуть усі потрібні перевірки. Співак тим часом впевнений: злочинців треба знайти й покарати. Також хоче моральної компенсації від охочих до червоного вина та швидкості. Нині ж звертається до своїх друзів і шанувальників, аби хтось позичив автомобіля на деякий час. Та поки вихід один.

- На такси!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Более дешёвого пиара не придумали?)) Нашли какую то разбитую рухлядь... )) А как же чёрный Ниссан с номерами "Шекспир"? )) Одолжите машину! ))))) На такси! )))))
DED 26.06.2015, 10:46 ответить
Так тот автомобиль был не его. На той он ездил пока дружил с Кондратюком,а тепер заработал на свою) хватило, как видим, на фиат 500))
ту DED 26.06.2015, 15:25 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.