Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині жінка відрізала невірному коханцеві знаряддя зради

26 червня 2015, 22:49
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 червня 22:49

Помстилася за зради. На Сумщині засліплена ревнощами жінка позбавила співмешканця статевого органа. Після скоєного дбайливо везла в баночці до лікарів.

Юлія Зайцева, кореспондентка:

- Чоловік повернувся з в'язниці навесні, не маючи за душею ані клаптика землі, ані даху над головою. Проте незабаром зустрів жінку, з якою вирішив провести решту свого життя. Разом вони попросилися жити в старій хаті в селі Юнаківці.

- Ну живи, говорю, живи. Паша, одумайся, ти ж уже в годах, живи, пожалуйста.

Проте щастя не склалося.

Ольга Іванівна, сусідка:

- Вона стара, їй 63 года, він молодий - 42. Щось вони не мирили, вона вроде ревнувала його. В такі-то годи, з такими молодими, вона там ревнувала, считай, до невістки до своєї.

Того вечора подружжя поїхало до сусіднього села труїти жуків на городі. Як зазвичай, після роботи - застілля та випивка, і сварка...

Постраждалий:

- Приревнувала, начала мені упрекать, шо я з другой був, а вона каже, я тобі одріжу його, на, кажу, ріж. Я ж не думав, шо вона так поступить, а вона - може вона й не хотила. А так получилось сгорячки. Вона чикнула і все.

Чоловік кілька годин пролежав, стікаючи кров'ю. Адже жінка викликати швидку аж під ранок. Проте в машині до лікарні поїхала разом з чоловіком, ще й дбайливо везла в баночці відрізаний орган. Утім, поновити його роботу вже неможливо.

Андрій Колісниченко, завідувач урології Сумської обласної лікарні:

- Произведена пластическая операция, сейчас находится катетер в мочевом пузыре и в уретре, когда мы его удалим, потом  будем наблюдать больного, как он будет мочиться. Касательно половой жизни, здесь перспектив, к сожалению, нет никаких!

Сусідів шокував інцидент.

Ольга Іванівна, сусідка:

- Ну сказала б - я ударила його ножом чи шо-небудь, а вона - ножик на столі лежав, я взяла і чик, каже, я його, оце так. Ну це комедія якась. Як вроде це шось вона, хліб на столі лежав, чик - одрізала.

Тож нині селяни обговорюють, чи варто пробачати такий вчинок. 

- Як жінку любе він, все пробаче, шо хочеш, оце єдинственній правильній ответ.

- Та, боже сохрани, ну хто це простить за таке, він десь перестріне і її.

- Я в шоке, не знаю. Не представляю даже, чтоб на такой вчинок, не знаю, даже измена, ну это преступлене, если на то пошло.

- Це не просто шоковані, це навіть в анекдоті не придумаєш такого, шо взяти відтяти цей орган, зрозуміло, шо ця людина не зовсім психічно здорова.

У міліції ж її нездоровою не вважають, психіатричну експертизу не проводитимуть.

Олена Шевченко, помічник керівника Сумського РВ міліції:

- Необдуманний вчинок жінки розцінюється як нанесення тяжких тілесних ушкоджень і у відповідності з чинним законодавством вона має понести покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Тим часом постраждалий ще кілька тижнів пробуде в лікарні. Втім, готовий пробачити свою кривдницю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.