Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть врятувати Дмитра з Івано-Франковська!

29 червня 2015, 20:47
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 червня 20:47

Надскладне випробування випало на долю родини Качкан із Івано-Франківська. Їхній 11-річний Дмитро потребує термінового хірургічного втручання. У хлопчика - рак крові. Єдина надія на порятунок - операція за кордоном. Мати, яка після загибелі чоловіка самотужки виховує двох дітей, благає всіх небайдужих допомогти зібрати потрібні кошти.

Тісна палата, міцний запах ліків і двері, які майже завжди зачинені. Із домашнього - хіба що постільна білизна й листівки від друзів із побажаннями одужання. Для 11-річного Дмитра - це нині весь його світ. Для його мами центр Всесвіту - її діти. Після смерті коханого чоловіка синочок став головним помічником для Галини.

Галина Качкан, мати хворого хлопчика:

- Завжди я знала, що є плече, яке допоможе, в мене є ще донечка, Ксеня її звати, він завжди був, чи в магазин сходити, за ліками бігав, я знала, що поряд є людина, яка не відкаже і завжди допоможе, навіть зараз в лікарні каже: мама, все буде добре.

Страшна недуга маскувалася під звичайну застуду. Нежить, кашель і підступна слабкість.

Галина Качкан, мати хворого хлопчика:

- Всі думали - інфекційне захворювання, грип, но пройшов тиждень-два, щось мені не сподобалося, температури не було, але слабість, кашель підозрілий був.

Коли медики збагнули, що ліки проти ГРВІ не діють, ретельно обстежили маленького пацієнта і виявили - рак крові!

Алла Іваненко, завідувачка відділу Івано-Франківської обласної дитячої лікарні:

- Гостра лейкобластична лейкемія, це одна з важких форм лейкемії, дитина у нас знаходиться 2 місяці, поступив у важкому стані і почали проводити хіміотерапію, то повірте, ускладнення, які могли були бути, вони в нього є, дитина вмирала.

Два місяці щоденної боротьби за життя, але жага не вмерти - сильніша! Шанс на одужання у Дмитра є, кажуть лікарі. Нині вони роблять усе, аби стабілізувати стан хлопчика. Його можуть врятувати іноземні колеги.

Галина Качкан, мати хворого хлопчика:

- За кордоном нам пропонують лікування, повну ремісію, після чого, як буде потрібно, зроблять пересадку кісткового мозку.

На Дмитра вже чекають у клініках Німеччини і Угорщини. Галина з синочком готова їхати негайно, та для операції бракує 50 тисяч євро. Тож мати благає всіх, хто може, допомогти! Аби її хлопчик зміг здійснити свою поки що єдину мрію - вранці прокинутися вдома і вдихнути через відчинене вікно не запах ліків, а улюблених стиглих абрикос.

Картка ПриватБанку: 5168 7572 9202 6251 Качкан Галина Романівна.
Телефон мами Дмитра: (095) 139 99 36.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.