Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінничині затримали банду розбійників

30 червня 2015, 21:41
Дата ефіру/події: Вівторок, 30 червня 21:41

На Вінничині затримали вбивць, яких розшукували 8 місяців! Розбійники закатували 36-річну підприємницю: жінку побили, зв'язали й покинули у хліві. Від пережитого шоку полонянку доконав серцевий напад. Нині всіх чотирьох нападників затримали. Розлючені селяни ледве не розірвали бандитів на шматки.

Кайданки, бронежилет, ні на крок не відходить озброєний працівник міліції. Під посиленою охороною до селища Тростянця привезли затриманого. 8 місяців тому він разом із трьома поплічниками пограбував місцеву мешканку Галину. Тепер розповідає слідчим, як усе було. 

- Что она там, дома нет никого. Мы обошли вот там, через проход.

Її будинок поряд зі школою. Стадіон, спортивний майданчик, дітлахи грають у м'яча. Того вечора для четвірки злодіїв спочатку все складалося гладко - на вулиці ні душі, хвіртка до хати жертви відчинена. Господиня - сама. Побачивши незнайомців, лише встигла крикнути.

- Она начала кричать, он ее ударил, потом одной рукой прикрыл ей рот, левой вывернул ее, и начал тянуть.

Зв'язали і кинули до хліва. Били й вимагали сказати, де гроші. Врешті заклеїли жінці скетчем рота і пішли нишпорити будинком. Тисяча гривень і кілька золотих прикрас - усе, що знайшли. Тож хутко забралися геть. Тієї суботи в Галини мала, як завжди, гостювати 12-річна племінниця. Та того дня рідний брат своєї дочки не привіз. Готував старшій сестрі сюрприз. Ввечері приїхав із мамою - запросити на новосілля.

Тетяна Григорівна, мати загиблої:

- В хаті все догори ногами поперевертано. Бігом, Галя де? Кажу: або на горищі, або в курнику. Шукай. А він перше - в курник. Відкриває, а вона там. Зразу, каже, відкрив і впав на ноги з перепугу, і рачки ліз до Галі. Лапнув Галю, вона ще була тепленька.

Згодом експертиза довела - Галина померла від серцевого нападу. Жінці було 36. І ось після восьми місяців горювання за донею її мати побачила ката своєї донечки.

- Ти, паскуда, тікаєш, ти - паскуда! Здохни, паскуда. Ти тікаєш, паразіт! Хто тебе родив? Вовчиця  - чи хто? Таню, Таню!

Правоохоронці швидко виводять затриманого. Слідчий експеримент закінчено. На черзі - троє поплічників молодика. Усі раніше засуджені, двоє - з Вінниці і Умані, двоє - родом із самого Тростянця. Вони і вивели на місцеву підприємницю. Галина мала крамницю спортивних товарів. Якось похвалилася односельцям - бізнес розширює. Грабіжники зметикували - в жінки купа грошей.

Олександр Глянько, т.в.о. керівника УМВС України у Вінницькій області:

- Не проживают в самом Тростянце и прибыли для совершения именно преступления. То есть так: гастролирующие прибыли, преступный умысел реализовали, взяли что смогли, конечно, надеялись на больше, и потом разбежались.

Що нині з бізнесом - родичі мовчать. Кривавим досвідом навчені - своїми планами, а тим паче грошовими, не можна ділитися ні з ким.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.