Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дніпропетровець ледь не лінчував водія, котрий збив його матусю

1 липня 2015, 22:59
Дата ефіру/події: Середа, 1 липня 22:59

Справжня драма розігралася на дорозі в Дніпропетровську. Водій Мерседеса насмерть збив жінку, а коли син загиблої дізнався про страшну звістку, вирішив помститися за смерть найріднішої людини. Він мало не лінчував шофера.

Проспект Кірова у Дніпропетровську. 11 година ранку. 60-річна Ірина вирішила перейти дорогу, але в забороненому місці. Дистанцію на три смуги майже подолала і тут... страшний удар. Її збиває Мерседес, бідолашну відкинуло метрів на двадцять. Загинула жінка миттєво.

Поліна Іванівна, свідок:

- Туфель лежал её здесь, а сама она там. И это означает? Что протянул.

Страшну аварію бачили численні свідки. Вони твердять - правила порушив і водій. Їхав дуже швидко. Дізнавшись про смерть матері, за кілька хвилин на місці трагедії вже був її син. Коли побачив закривавлену мертву неньку, накинувся на водія з кулаками. Пригнічений горем син мало не лінчував власника іномарки. Завадили правоохоронці.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Нині поряд із місцем смертельної ДТП свічки та квіти. Кожному, хто прямує цією дорогою, вони сповіщають про недавнє лихо. Але люди попри заборону перетинання в цьому місці ледь не щохвилини йдуть і наражають себе на небезпеку.

- Знаем что нельзя переходить, но переходим.

"Зебра" на місці, де загинула Ірина, була. Але два роки тому. Після ремонту дороги вона зникла.

- Раньше был переход здесь, его убрали.

Тож місцеві мешканці за звичкою йдуть магістраллю, адже найближчий перехід - за 70 метрів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.