Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд транспортних пожеж

1 липня 2015, 23:26
Дата ефіру/події: Середа, 1 липня 23:26

Сьогодні по всій країні горів транспорт. У Львові просто на ходу загорівся тролейбус, некерований поїхав дорогою, зачепив один автомобіль і влетів у житловий будинок. У Луцьку посеред дороги вибухнув легковий автомобіль, а в Харкові на одній із СТО вщент згоріли одразу два десятки машин і одна людина з тяжкими опіками потрапила до лікарні.

Випадковий свідок зі Львова не стримує своїх емоцій. Імовірно, таке він бачить уперше… Тролейбус, охоплений вогнем, мчить Львовом. Стовп диму здіймається в небо над вулицею Кульпарковською. Пасажирський транспорт чіпляє легковика й врізається в житловий будинок.

- Пожежників хто-небудь викликав чи ні?

Львів'яни не розуміють, куди бігти та що робити. Чи є в салоні тролейбуса люди, чи не запалає старенька будівля? Кілька хвилин - та шаленим тиском води надзвичайники гасять полум'я. Вони приїхали вчасно, врятували оселю. У салоні ж громадського транспорта не було нікого. Водій з пасажирами встигли вибігти, коли побачили дим. Тому й не постраждали. Та як тепер сідати до старого транспорта знову? Містяни кажуть: два місяці тому у Львові вже горів такий самий тролейбус. Чому горять? Відповіді хочуть почути від місцевої влади.

Вогонь та їдкий дим тепер головний на цій СТО в Харкові. Він узяв у свій полон усе приміщення. Сімсот квадратних метрів. Перелякані працівники та свідки намагаються врятувати автомобілі. Їхні спини та руки червоні. У чоловіків опіки. Рятували чужі машини, не думали про своє життя. А ось легковики від страшної температури схожі на розтоплені шоколадні фігурки. З цієї СТО тепер вирушать на ремонт до іншої. Тут же поки працюють правоохоронці та надзвичайники. Вони мають з'ясувати, хто винен у масштабній пожежі. 20 машин згоріло вщент, одного працівника станції забрали до лікарні - у нього половина тіла в страшних опіках, ще четверо його колег отримали медичну допомогу просто на місці.

Не забуде цього дня й сорокарічна мешканка Ковеля. Це фотографії її Тойоти Кемрі. Машина вибухнула просто під час руху в Луцьку. Бідолашна не розгубилася, вискочила з салону. Та свідки кажуть: волосся на голові водійки палало, руки теж були у вогні. Її авто вигоріло, та жінка вижила.

Роман Трач, лікар Волинського обласного опікового центру:

- До нас поступила пацієнтка із 30% опіків, опік 2-го ступеня. На даний момент хворій налагоджена інфузійна терапія, проведене оперативне втручання. На теперішній стан гомодинаміка стабільна, загрози життю хворої немає.

Правоохоронці вже шукають причину вибуху, та ймовірно, все сталося через збій у системі газового обладнання, що було в машині.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.