Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі знайшли у смітнику мертве немовля

6 липня 2015, 23:18
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 липня 23:18

У Запоріжжі в контейнері з-під сміття знайшли тіло мертвого немовляти. Мешканці міста шоковані та хочуть дізнатися, хто міг так не по-людськи вчинити з крихіткою. Тим часом слідчі з'ясовують: чи це було вбивством дитини, чи малюк народився мертвим.

Мертве немовля у смітнику. Така страшна новина просто паралізувала мешканців запорізької багатоповерхівки на вулиці Новгородській.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Страшний пакунок в контейнері для сміття знайшла волоцюжка. Жінка думала - то згорток з речами. Та коли розгорнула його - отетеріла. У лахмітті лежало мертве щойнонароджене немовля.

Пані Люба - старша в будинку, поряд з яким знайшли немовля. Вона єдина, хто спілкувалася з волоцюжкою, яка натрапила на маля. Жінка соромиться камери, тож доводиться знімати її мобільним телефоном.

Любов, свідок:

- Она, когда обнаружила, она сказала, что пакет был теплый. Это было в 6:10 утра. Подумала, что там пищевые отходы. Хотела разорвать и голубям высыпать. Когда разорвала… как раз над личиком ребенка.

Правоохоронці - ані пари з вуст. На місці працюють мовчки.

- Ребята, здесь пока нельзя снимать - у нас идет осмотр места происшествия.

- Скажите, пожалуйста…

- Я пока ничего не могу сказать. В пресс-центр МВД.

Цілісінький день тут, на подвір'ї будинку, говорять лише про одне - хто міг викинути власну новонароджену дитину.

- Беременные, я видела, в садик ходили трое. Детей водили. А кто его знает, кто они такие…

- Есть у нас беременная одна, в первом подъезде, но она вот-вот должна уже родить.

- Я так думаю, что с мамой, аж мурашки пошли, наказать. Таких тварей надо наказывать. Это не мама…

Любов Олексіївна знає кожного з сусідів. Припускає: дитину на смітник могла викинути сусідка, яка з цивільним чоловіком винаймає тут квартиру.

- Мне показалось, что она беременна. Может, это и не так. Это надо проверять.

- Ну, он ходят на 5-й этаж. Выходят шось - не знаем. Там тоже вроде бы беременная была. Они там живут гражданским браком.

Чи справдилися сумніви Любові Олексіївни й сусідів - невідомо. Міліція вже з'ясувала особу горе-матері, та її імені не розкриває.

Олександр Вовкодав, керівник прес-служби ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Громадянка 1992 року народження, живе із співмешканцем, раніше проблем із законом не мала. Під час попереднього опитування пояснити, що саме сталося, не змогла. Мотиви вчинку та всі обставини події встановить подальше слідство.

Нині слідство шукає відповіді на численні запитання: коли й від чого померло немовля і чи була породілля у післяпологовій депресії. Після цього вирішуватимуть - чи притягати жінку до кримінальної відповідальності.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.