Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Смертельна стрілянина в курортному барі під Одесою

6 липня 2015, 23:51
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 липня 23:51

Стрілянина на одному з одеських курортів. Сорокарічний чоловік загинув, ще четверо поранені. Так закінчилася п'яна сварка в барі в прибережній зоні міста Іллічівська. Свідки розповідають, що на чоловіка, який стріляв із травматичного пістолету, правоохоронці одразу вдягнули кайданки та посадили до міліцейського авто, але потім - відпустили. Правоохоронці це заперечують і кажуть, що вже встановили особу підозрюваного у вбивстві, але затримати його ще не вдалося.

Страшні крики та постріли поблизу літнього бару Ольга Кравець почула приблизно о 10 вечора. Від страху навіть закричали діти.

Ольга Кравець, свідок:

- У детей может быть психологическая травма. Дети подскочили, перепуганные.

Бійня почалася після звичайного конфлікту в барі. Одного з відпочивальників вигнали із закладу. Такого нахабства чоловік не міг стерпіти. Зателефонував братові і вже незабаром на місце прибула група підтримки. Їх зустріли власники бару та один з відвідувачів.

Олександр, постраждалий:

- Зашли в бар, они сразу на нас налетели. Мне стулом  по голове сразу дали. Началась драка, возня. Потом подошел этот человек, Подушко Руслан, и начал шмалять. Прострелил мне ногу и шею. Потом меня начали оттягивать, он мне еще и в спину стрельнул.

Стріляли з травматичного пістолета, не на жарт билися. Загалом постраждало п'ятеро чоловіків. Пізніше один помер у лікарні.

Раїса Олізаренко, анестезіолог Іллічівської басейнової лікарні на водному транспорті:

- В состоянии клинической смерти. Там сочетанная торокальная травма. Травматический шок 4 степени. Оказанные нами мероприятия были безуспешны.

Максим Єременко, травматолог Іллічівської басейнової лікарні на водному транспорті:

- Из пятерых поступивших - один избит. А у четверых были пулевые ранения.

Стрільця, що спритно встиг поранити чотирьох людей, тепер шукають. Постраждалі кажуть: коли приїхала міліція, він був у барі. Йому навіть допомогу медичну надали. Проте, потім чоловік таємниче зник.

Олександр, постраждалий:

- Я видел лично, как на него надели наручники, посадили в машину и уехали.

Наталя, дружина постраждалого:

- Посадили в ППСную машину и не довезли до отдела. Как такое может быть в нашей стране?

- Что говорят?

- Мы ищем.

Місцеві мешканці в один голос тепер кажуть: стрілок втік через територіальну плутанину.

Марія Тарасова, кореспондент:

- Будинки праворуч належать до Іллічівська, бар ліворуч - до Овідіополя. Тож викликати сюди міліцію кожного разу проблема. З Іллічівська їхати не бажають, з Овідіополя - дуже далеко. 

Роман Кравець, свідок:

- Раздел происходит прямо по середине этой территории. Хотя Ильичевской милиции ехать три минуты, но они, слыша, что это - кафе-бар Зодиак, говорят: звоните в Овидиополь. Просто абсурд.

Овідіопільська міліція, яка опікується баром, прибула вже після першої ночі. Підозрюваного не застали.

Олександр Остроглядов, в.о керівника Овідіопільського РВ міліції:

- Тот, кого мы сегодня разыскиваем, был в  помещении?

- Никак нет. Не было этого человека.

- А кого-то задерживали?

- Один из участников конфликта действительно был доставлен в Ильичевский, но он никакого отношения к лицу, которое производило выстрелы, не имеет.

Іллічівська ж міліція, яку постраждалі звинувачують у тому, що відпустили стрільця, на просте питання - де затриманий - відповісти не може.

Марина Бундева, помічник керівника Іллічівського РВ міліції:

- Сейчас происходят мероприятия по его задержанию и установлению его местонахождения.

- В момент приезда правоохранителей его не было на месте?

- Я не готова вам сейчас сказать.

Овідіопільські правоохоронці наголошують: особу двадцятичотирирічного підозрюваного з'ясували. Відсьогодні він у розшуку за підозрою в навмисному вбивстві. На запитання: чому так довго чекали -  відповідають лаконічно: збирали докази.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.