Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міліційний автомобіль залетів під фуру на Рівненщині

27 липня 2015, 21:38
Дата ефіру/події: Понеділок, 27 липня 21:38

Трагедією закінчилося звичайне патрулювання двох працівників ДАІ на Рівненщині. Приблизно о шостій ранку вони поверталися службовою Тойотою з патрулювання, аж раптом машина з'їхала на узбіччя і врізалася в припарковану вантажівку. Її водій - мешканець Дніпропетровської області - саме відпочивав. Від удару в патрульної машини зрізало дах. Тіло 37-річного інспектора Василя Мельника витягали рятувальники. Його колега, 29-річний Павло Іванюк, який сидів поруч із водієм, тяжко травмований. Він - у реанімації. Аварію розслідуватиме обласна прокуратура. Вже з'ясували, що загиблий міліціонер мав 18 років стажу й у момент пригоди був тверезий.

Любов Гуда, співробітниця УМВС України в Рівненській області:

- Наряд ДАІ патрульним автомобілем Тойота Кемрі повертався у Рівне з профілактичного відпрацювання міста Кузнецовськ та Володимирецького району. За попередньою версією, водій міг заснути за кермом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Помер й другий
Сергій 28.07.2015, 11:02 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.