Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Трагедія на Вінничині - наречені розбилися, рятуючи кошеня

27 липня 2015, 22:48
Дата ефіру/події: Понеділок, 27 липня 22:48

Жахливі наслідки зворушливої автопригоди - на Вінничині. Там 23-річна дівчина за кермом Шевроле намагалася об'їхати на дорозі кошеня. Маленька тваринка раптово вибігла просто під колеса машини. Водійка різко зреагувала, викрутила кермо, але навіть уявити не могла, що вчасний маневр призведе до набагато трагічніших наслідків. Її легковик залетів під вантажівку, і вмить загинула сама водійка та пасажир - її наречений. Згодом стало відомо, що молодята планували одружитися вже в серпні.

Розкидані на десятки метрів уламки автомобіля, розгублені лікарі та вбита горем жінка. Вона щойно дізналася, що її донечка та майбутній зять загинули у страшній аварії.

Все сталося за лічені секунди. 23-річна Олена разом зі своїм коханим Петром їхала у Вінницю. Раптом просто під колеса їхньому Шевроле вискочило котеня. Аби уникнути наїзду на тваринку, дівчина натиснула на гальма й різко вивернула кермо. Цей маневр і став фатальним. Зустрічною саме мчала вантажівка із зерном. Від потужного удару вона злетіла з дороги.

Олександр, водій вантажівки:

- Їхала ця Шевролє. В неї шось вільнуло, і вона в ліву частину в мене врізалась. Збила мене з дороги. Я жеж гальмував… і викручував. Але куди мені діватися.

Олександр переконує: Шевроле їхав дуже швидко.

Олександр, водій вантажівки:

- Я їхав кілометрів 50, не більше, я ж гружоний, я тихенько їхав.  А вона - прілічно. От подивитися по цій машині - так як воно й сталося, то…

Автомобіля, у якому були закохані, дуже зім'яло. Рятувати постраждалих кинулися свідки страшної аварії, проте майбутнє подружжя загинуло майже миттєво.

Ольга Сєржанова, лікар швидкої допомоги:

- У водителя-женщины, женщина была за рулем, к сожалению, травмы, не совместимые с жизнью. Констатитровали смерть мы практически сразу после прибытия. Там перелом основания черепа сразу же, перелом позвоночника, множественные переломы ребер. Мы его вынули - ну, может быть, дважды он еще вздохнул, но это было практически агональное дыхание. И он скончался. Там тоже, к сожалению, травмы: сдавление и множественный перелом ребер, и это повреждение внутренних органов.

Аби витягти зі сплющенного салону тіла молодих людей, рятувальники буквально на шматки розрізали Шевроле.

Олена та Петро мали одружитися в серпні, планували гучне весілля й вже запросили багато друзів. Проте страшна доля вирішила інакше.

Ольга Сєржанова, лікар швидкої допомоги:

- Он - сирота, у него нет родителей, девочке - 23 года, ну она пожалела кошку, ну как женщина. И я б, наверне, пожалела, и вы бы, наверне, пожалели. Ну и кошка мертва, и все мертвы… Господи Боже.

У міліції з'ясовують причину страшної аварії, щоправда, карати за фатальний удар вже нікого.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.