Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині наклав на себе руки молодий хлопець

28 липня 2015, 23:20
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 липня 23:20

Загадкове самогубство - на Київщині. В Білій Церкві 23-річний хлопець посеред ночі повісився на паркані власного подвір'я. В будинку в цей час мирно спали його дівчина та мати з вітчимом. Він нікому нічого не сказав, не залишив жодної записки чи повідомлення. Самогубець перебував під домашнім арештом. Тепер згорьована мати намагається знайти відповідь, чи не штовхнуло це її коханого сина до фатального кроку?

Серед ночі материнський крик розбудив ледь не всю вулицю Шевченка в Білій Церкві. Приблизно о третій годині прокинулася від того, що на кухні горіло світло. Встала перевірити, чи все гаразд. Світлана знайшла свого рідного сина в зашморзі.

- Ось так були двері відкриті, я вийшла.

Жінка побачила сина… Виглядало так, ніби він сидів біля паркану та слухав музику на телефоні, але коли мати підійшла ближче, ледь не знепритомніла.

Світлана, мати загиблого:

- Оце тільки мій крик посеред ночі почули усі, що я його знайшла, я схопила ножа, я його одрізала, але було пізно...

Іван був уже холодний. Мати, вітчим, брати та дівчина загиблого не можуть дібрати слів. Вони не розуміють, чому Ваня пішов на такий крок: ввечері напередодні загибелі він усміхався, розмовляв із ними й не сварився, потім пішов спати до кімнати разом зі своєю коханою.

Світлана, мати загиблого:

- Він ліг з нею спать, чую, що він встав - вона каже, в туалет пішов або покурить, й вона заснула, й каже: не почула, що його нема.

Чому молодий здоровий хлопець вмить вирішив вкоротити собі віку? На це запитання не можуть відшукати відповіді й правоохоронці. Можливо, причина в тому, що Іван останні три тижні був під домашнім арештом за пограбування?

Тетяна Гадомська, співробітниця Білоцерківського МВ міліції:

- Відповідно рішення суду, за вчинення кримінального правопорушення, він з 4.07 до 30 серпня перебував під домашнім арештом на період досудового розслідування.

Мати Світлана розповідає, що її син разом із другом були напідпитку, побили 19-річного хлопця, відібрали в нього 600 гривень та мобільного телефона. Але жінка впевнена: слідство та домашній арешт не могли стати причиною самогубства. Її син визнав вину й сумлінно виконував рішення суду.

- Ми ніхто нічого не знаєм, що чого, у нас багато в голові чого!

А ось у молодшого брата, Миколи, є деякі підозри. В телефоні загиблого він знайшов дивні СМСки з погрозами, а наступного дня після самогубства Іван наснився йому й розповів, чому повісився.

Микола, брат загиблого:

- Я спав, він пришов мені уві сні, откриває двері й кличе мене, він бере мене за руку и й показує рукой: дивись, він висить. Скажи матері, що я не хотів цього робить...

У вітчима Івана - Миколи - є своя версія. Він вважає, що пасинок вкоротив собі віку через нерозділене кохання.

Микола, вітчим загиблого: 

- Можливо, вони вночі посварилися, він хотів напугати її та вийшов, гадав, що вона за ним вийде, а вона не вийшла, вже було пізно!

Світлана не відводить очей від фотографії сина. Вона мріяла, що Іван буде щасливим, створить родину та захищатиме її до останнього.

Світлана, мати загиблого:

- Ніколи він не балакав про таке, ніколи в нього в голові не було такого, у нього батько трагічески погіб в Києві, поїзд збив. Я йому казала: сину, будь обережним, ти бач, як у нас горе було. Він: мам, я знаю. Знав, знав, й зробив таке горе!

Рідні Івана сподіваються, що слідчі зможуть відповісти на запитання, чому Іван вирішив завчасно піти з життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.