Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Водій, котрий збив на столичному переході жінок, намагається відкупитися

31 серпня 2015, 20:56
Дата ефіру/події: Понеділок, 31 серпня 20:56

У Києві неадекватний водій скоїв дві ДТП лише за кілька хвилин. Спочатку він збив двох жінок на переході, а коли тікав з місця злочину - влетів у автомобілі, що зупинилися перед переходом. Свідкам та учасникам аварії вдалося затримати порушника власноруч, він нічого не зумів пояснити, лише просив викликати на місце аварії свою маму і запевняв, що в нього вагітна дружина. Нині родичи винуватця пропонують чималі гроші родині постраждалих, аби справу зам'яти.

Ця страшна аварія сталася на перехресті двох дуже жвавих доріг у Києві. Тут, на перетині проспекту Григоренка та вулиці Анни Ахматової, Шкода, що мчала на шаленій швидкості на червоне, збила двох перехожих.

Від удару 26-річна дівчина разом зі своєю 55-річною свекрухою наче кеглі розлетілися дорогою. Вони лише переходили автошлях за усіма правилами, та вже за мить стали жертвами нетверезого водія.

Павло Прядко, кореспондент:

- Неадекватний водій навіть не думав зупинятися, він натиснув на газ й помчав проспектом, але за триста метрів скоїв іще одну ДТП.

Шкода протаранила автомобілі, що зупинилися перед переходом, аби пропустити дівчину з візочком.

Олена, киянка:

- С коляской. Она шла по тротуару, а он же снес, насколько я поняла, две машины. Она просто чудом уцелела, просто чудом.

Водій, що накоїв такого лиха, й цього разу вирішив вийти сухим із води. Він кинувся навтьоки, аби не потрапити під гнів людей.

Павло Прядко, кореспондент:

- Винуватець аварії намагався втекти, але свідки та учасники аварії не дали молодику такого шансу на порятунок.

Ілля Кива, заступник керівника ГУ МВС у Київській області:

- Он пытался скрыться с места преступления. И накрошил столько автомобилей, потому что его состояние не давало возхможности адекватно реагировать на сложивишиеся обстоятельства.

Як його звуть, скільки років та що він вживав перед тим, як сів за кермо? Порушник не вимовив жодного слова про себе, але дуже просив допомоги своєї мами.

- Я не буду ничего говорить! Маму мою позовите, пожалуйста! Пожалуйста, ..., у меня жена очень беременная, я вас прошу, позовите мне мать! Пожалуйста, позови!

У цій страшній аварії жахливих травм дістали ті жінки, яких молодик збив на переході. Вони досі в лікарні. 26-річна Віта поки не приходить до тями, в неї до десятка переламів, черепно-мізкова травма. Її свекруха Маргарита нині почувається ліпше. Родичі постраждалих кажуть, що їх вже намагалися підкупити близькі винуватця. Пропонували чималі гроші, аби загладити вину.

Леся Барвовська, родичка постраждалих:

- Смотрите, приходит следователь, он как-то так рассуждает, говорит, что собирайте все чеки на все (мой брат уже потратил около 10 тысяч только на таблетки). И вы собирайте, это все будет возмещено! А если еще докажут, что он был пьян. То есть как так? Он по-любому был пьян! Везде на видео. А следователь как бы подводит, что он может быть, был пьян!

Близькі постраждалих кажуть, що будуть судитися й хочуть, аби винуватець цієї страшної ДТП відповідав перед законом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.