Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі після сімейної сварки батько викинув з вікна дитину

31 серпня 2015, 21:04
Дата ефіру/події: Понеділок, 31 серпня 21:04

Батько викинув у вікно п'ятирічну доньку. Приголомшлива історія сталася у Запоріжжі. Сварку, яка передувала інциденту, чула мало не вся вулиця, та до сімейної колотнечі втручатися не стали. Чому батько, який любив дитину, викинув її з вікна?

Сергій Вендін, кореспондент:

- Драма розігралася у двоповерховому будинку за цим високим парканом. Сусіди подробиць сварки, що виникла у родині, яка тут мешкає, не знають. Кажуть: чули лише крики та сварку. Вже вранці дізналися, що цієї ночі батько викинув власну донечку з вікна.

Поліна, сусідка:

- Его повезли в психбольницу. Кричал там. Что интересно - он был трезвый.

Дівчинці неабияк поталанило - кажуть лікарі. 5-річна Сонечка впала на м'яку землю. Це врятувало дитину від переламів та тяжких травм. Утім, медики не квапляться виписувати пацієнтку.

Юрій Борзенко, керівник Запорізької дитячої обласної клінічної лікарні:

- На данный момент у нее диганоз: сотрясение головного мозга без неврологического дефицита.

Гамірну сім'ю знає чи не вся вулиця Квітуча. Переїхали вони рік тому з Криму. Оселилися в батьків чоловіка. Відтоді сусіди забули про спокій. Що, крім посиденьок за чаркою, робили - й гадки не мають.

- Он там давно. Отец не радый, шо… Это постоянно. Я ж говорю. Тогда с ним сцепилася. Он дверь открывает и ко мне лезет. Я ж вызывала милицию.

Ольга - бабуся 5-річної Сонечки. Жінка розповідає: тієї ночі її не було вдома - працювала. Тож, що сталося, й гадки не має. Утім, намагається захистити сина. Каже, пив, але нещодавно зав'язав з горілкою. Незабаром мав намір відкривати власний бізнес. Жінка не може повірити, що Георгій викинув у вікно доньку.

Ольга, бабуся постраждалої:

- Не специально, поверьте, это все. Только друг там какой-то с АТО погиб. Переезды вот эти вот с Крыма. Он Соню свою боготворил. Он с ней все лето. И учил ее и читать, и писать. И все время с ней.

Нині Георгій під наглядом медиків. Лікарі діагностували в чоловіка психоз. У службі у справах дітей розповідають: родина була нормальна, жодних запитань до них не було.

Наталя Сіворакша, керівник служби управління у справах дітей Запорізької міськради:

- Ребенок посещал детский сад, в который водил его папа, забирал его папа, который не чаял в ребенке души. То, что произошло на бытовом уровне, со слов мамы - произошла просто бытовая, как это сказать, поругались, скандал. Она говорит: мы просто поругались. И он попросил удалиться маму.

Нині правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом завдання дитині тяжких тілесних ушкоджень. Лікарі мають з'ясувати: чи осудний батько. Подальшу долю постраждалої соціальні служби вирішуватимуть з матір'ю. Жінка має визначитися: чи забирати в чоловіка право на батьківство?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.