Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Гравець Шахтаря, затриманий п'яним за кермом, сподівався на Ахметова та Авакова

2 вересня 2015, 22:44
Дата ефіру/події: Середа, 2 вересня 22:44

П'яного водія Порше Панамери затримали патрульні полісмени в Києві. Зовсім молодий хлопець поводився дуже агресивно та назвався футболістом донецького Шахтаря. Інцидент стався ще 24-го серпня. Втім, відео патрульні виклали лише зараз.

На Порш Панамеру патрульні звернули увагу, бо їхав занадто повільно і якось невпевнено. 

- При патрулюванні Шевченківського району побачили авто Порш Панамера. Який рухався з невеликою швидкістю, але налетів на бардюр. Погнали за машиною, зупинили. Водій вийшов з машини та направлявся з ресторана. На наш виклик зупинитись він не зупинявся.

За кермом був молодий хлопець, його поведінка вказувала на те, що він дуже п'яний. Він сварився з патрульними та відмовлявся проходити тест на алкоголь. Коли зрозумів, що відкупитися від поліції не вдасться, заявив - він футболіст донецького Шахтаря. І всі його проблеми владнає власник клубу Ринат Ахметов.

- Позвони Ринату - и все, и он разберется. Ринату позвони и все. Это секунда дела, Таня.

Втім, Ахметову його друзі дзвонити не квапилися. Тож хлопець і далі намагався тиснути на патрульних власним футбольним авторитетом.

- У меня игра через два дня с Динамо Киевом. В среду играю с Динамо, а мне тут привязывают, типа бухой. Давай тихо. Я Млевский Артем.

Далі друзі хлопця таки наважилися зателефонувати, утім абонент не відповів молодим гулякам.

- Набери Ахметова! - Набираю. Как он у тебя подписан? - Включи громкую связь. С Ринатом поразговаривай, Тань. - Сбросил. Он, наверное, спит.

Втім, сподівався на порятунок хлопець і від міністра внутрішніх справ.

- Сейчас заберут права, только ты спокойно сиди, пускай забирают. Тань, позвони Авакову.

Втім, і міністр не допоміг. Тож довелося проходити тест на алкоголь. Він виявив у водія 1,8 проміле. На хлопчину склали адмінпротокол за керування в нетверезому стані та забрали права. Відеозапис цього інциденту наробив неабиякого резонансу в мережі. Обличчя порушника на відео погано видно, тому футбольні фанати намагалися вирахувати - хто саме з молодих футболістів наважився їздити п'яним та ще й за два дні до відповідального матчу. Врешті, прес-служба Шахтаря назвала героя відео - це 18-річний Олег Гладченко. Разом з ним були 18-річний Ярослав Фурсов та 17-річний Володимир Грачов.

У соцмережах тим часом люди обурюються поведінкою хлопця на відео. Він ще дуже молодий, ледь не школяр. Втім, це не заважає йому нахабно їздити п'яним за кермом і влаштовувати скандали на всю країну.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.