Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Безкарним залишається вбивство на Львівщині

29 жовтня 2015, 21:14
Дата ефіру/події: Четвер, 29 жовтня 21:14

Скоїти вбивство та спокійно піти додому. Таке сталося у Кам'янці-Бузькій на дискотеці. Боксер ударом у шию вбив хлопця, скоїв це при свідках, є і відео злочину. Але нападника ніхто не заарештовує. Як це можливо?

Ігор Масловський відпочивав у нічному клубі. О пів на другу ночі хлопець вийшов на терасу і розмовляв зі знайомим. Несподівано до нього наблизився молодик і перед очима в десятків свідків, просто під камерою спостереження - вдарив у шию!

- Ігор хтів зловитися за цей мусорник, здається, або за це перило. Ну, падав. Він хтів просто стриматись. І він не, ну як то кажуть, все.

Швидка приїхала через сорок хвилин і, не повідомивши міліцію, забрала тіло в морг. Тож правоохоронці не змогли навіть належно провести слідчі дії. А убивця спокійно покинув клуб.

Ірина Зінько, сестра загиблого:

- Зі слів людей, він зухвало вже в перший день, як це сталося, ходив от в місті по вулиці і десь, і говорив, можливо, навіть і випивав, і говорив, що йому нічого не буде, що йому все помажуть.

Мати та сестра Ігоря не можуть пережити того, що вбивця може уникнути покарання. Як так сталося, що нападника не затримали - запитання до міліції. Там кажуть - це правова колізія. Судмедексперт чомусь не з'ясував причину смерті.

Сергій Нестерук, заступник керівника Кам'янка-Бузького РВ міліції:

- На якій підставі ми маєм його затримувати? Ми дієм тільки в рамках правового поля. Якщо написана причина смерті. Завтра буде причина смерті, що це не від удару, і ненасильницька смерть, а тромб чи там серце, ну, людина буде незаконно буде утримуватись працівниками міліції.

Родичі загиблого впевнені - це впливова сім'я вбивці вплинула на перебіг експертизи.

Ірина Зінько, сестра загиблого:

- От судмедексперт там, нам так здалося, що там було так само щось домовлено щось з експертизою.

Адвокат родини загиблого обурений. Каже - причини смерті очевидні. І міліція таки мала б затримати нападника.

Олег Мицик, адвокат родини загиблого:

- Крововиливи в шокогенній зоні, як і зовнішні, так внутрішні, вказують на те, що смерть настала від шоку і ймовірно рефлекторної зупинки серця. Тобто причина смерті є очевидна і на поверхні.

Експерт ухилилася від відповіді.

Того, хто завдав смертельного удару, звуть Андрієм. Він дверей не відчиняє. Сусід нападника каже - хлопець завжди був агресивним.

Олександр Боднар, сусід нападника:

- То є дуже тяжка людина. Скільки років, я тут 13 років жию, він постоянно, моя баба-небіжчиця ту жила, він їй на голову налив на воду, кипяток на голову.

Товариші загиблого про нападника знають небагато. Лише те, що він вправлявся в боксі.

Дмитро Стороженко, друг загиблого:

- Його вчили, як бити. Я просто сам в шоці, говорять, що удар був такий - непонятно як. Він знав, куда бити.

А друзі згадують: за годину до загибелі Ігор по телефону просив про допомогу. Утім, чому - не пояснив. 

Юрій Михайлишин, приятель загиблого:

- Він десь подзвонив приблизно перша година ночі, тривожним голосом, каже: хлопці, приїдьте, бо в мене проблеми, допоможіть мені. Ми їхали, і так сталося, що машина поламалася по дорозі.

Тіло Ігоря ще в морзі. Попереду - ще одна експертиза. Родичі, приятелі та правоохоронці сподіваються, що причину смерті таки з'ясують і нападника покарають.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.