Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Тернопільщині п'яні брати-бешкетники напали на полісменів

3 лютого 2016, 23:05
Дата ефіру/події: Середа, 3 лютого 23:05

Вестерн по-тернопільськи. В село Петриків на виклик приїхали патрульні - вгамувати трьох місцевих братів, які добряче випили. Але молодики напали і відлупцювали правоохоронців. Полісмени потрапили до лікарні. Чому розбушувалися сільські бійці? І що їм за це буде?

Бійка молодиків із полісменами сталася в селі Петриків на Тернопільщині. У одній із хат святкували день народження. На розливі був найстарший.

Дідусь підозрюваного:

- День народження було, ну бутилку випили горілки. А той не п'є синочок, і невістка каже - я не буду пити.

Невістка, може, й не пила. А ось чоловіки добряче набралися. Наймолодші - троє братів - видудлили майже 3 літри горілки.

Підозрювані:

- Що святкували?

- Пили.

- День народження.

- 2,6 л. горілки.

Оковита відібрала розум. Юнаки почали ображати рідного дядька, а потім вигнали його надвір. Той одразу ж викликав поліцію. На виклик прибуло двоє правоохоронців. Вони зайшли до хати і спробували поговорити з п'янюгами. Та у відповідь почули лайку, ще й дістали кулаків.

Дмитро Шевців, інспектор Тернопільського районного відділу поліції:

- Один з його братів взяв кирку в руку. Замахнувся на мене. Намагався мені нанести тілесні ушкодження. Однак мій напарник зупинив його удар кірки.

Віталій Шегера, інспектор Тернопільського районного відділу поліції:

- Я відбив удар. Повалив його на землю. Навалився на мене другий брат, і почалася боротьба.

Вже за кілька хвилин п'яниць вгамували. Та вони встигли добре відлупцювати копів. Струс мозку, забиття й подряпини - з такими травмами їх відправили до лікарні. А ось молодиків повезли в райвідділок. Для одного з них це вже не перше затримання.

Мар'яна Серединська, слідчий Тернопільського районного відділу поліції:

- Хуліганство, вчинене групою осіб. На даний час покарання, яке було встановлене йому судом, іспитового терміну, ним ще не відбуте.

Нове покарання всім трьом призначить суд. За побиття полісменів їм загрожує обмеження або позбавлення волі до 5 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Прошу взяти до уваги, що на виклик міліція приїхала порушуючи правила не показавши посвідчення. Вони заходячи до хати, починають бити одного із нападників, починають замішуватися інші захищати свої права, міліція почала їх бити. Дякую за увагу
Степан 05.02.2016, 13:47 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.