Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допомога українців врятувала Іванка з Черкащини

4 лютого 2016, 23:54
Дата ефіру/події: Четвер, 4 лютого 23:54

Милосердя, яке рятує! Маленький Іванко, який дістав сильні опіки, одужує! За його життя боролися черкаські медики. Однак на лікування потрібні були гроші. "Свідок" розповів історію Іванка. І люди з усієї України почали допомагати родині! Тож як маленька допомога стає великим добром - дивіться далі.

Ось так п'ять днів тому над малим Іванком чаклували черкаські лікарі. Дитина була між життям та смертю через страшні опіки.

Ольга Семенова, мати хворої дитини:

- Купили мы электропечку, только не спиралевую, а ту, что сверху, я сварила суп, а он в зале игрался с игрушками, как он, я не знаю, я пошла за тарелкой с половником, а он схватил - и все.

Тоді і родина Семенових, і лікарі благали українців назбирати хоча б 20 тисяч на першу операцію для дитини. Про те, що небайдужі надішлють на рахунок матері уп'ятеро більше грошей, ніхто навіть не мріяв!

Володимир Красюк, лікар опікового відділення Черкаської міської лікарні:

- Зараз він фактично не потребує такої допомоги, ми дуже вдячні людям, які зробили внесок цій дитині і допомогли нам, по суті, витягнути, сьогодні вона вже в задовільному стані, граєтсья, їсть, п'є, зауважень немає, батьки дуже довольні.

Не стримує сліз вдячності і мама Іванка. За три дні її сину виповниться два роки. Найбільший дарунок йому вже зробили українці - врятували життя.

Ольга Семенова, мати хворої дитини:

- Спасибо всем большое, что не оставили в беде, что помогли, я не знаю, я никогда не сталкивалась, не верила в чудеса, но наконец-то поверила, что люди есть на самом деле, много очень добрых людей, отзывчивых, спасибо, что молились, вся Украина звонила, молились, спасибо всем огромное!

Вже за два тижні Іванка випишуть із лікарні. Медики найближчі три роки наглядатимуть за малюком. Та найголовніше, що життю хлопчика вже нічого не загрожує. 

- Ванечка, помаши тете. Помаши ручкой!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.