Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині чоловіка підозрюють у нарузі над дитиною

29 квітня 2016, 22:29
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 квітня 22:29

Зґвалтування дитини на Одещині! Там познущалися з восьмирічної дівчинки. Дорослий чоловік схопив її серед білого дня, коли вона поверталася зі школи. У ганебному злочині підозрюють колишнього прикордонника. Батька двох дітей! Сам чоловік каже: він був такий п'яний, що нічого не пам'ятає! До слова, поки немає результатів експертиз - вина чоловіка не доведена. І весь цей час він буде на волі.

Багатодітна мати Тетяна з жахом пригадує момент, коли по обіді до неї на роботу прибігла восьмирічна Даша.

Тетяна Зизень, мати постраждалої:

- Вона забігає у магазин. Розтеряна, плаче і вся труситься. Ну, злякалася дитина. Почала нам розказувати. Ми не могли поняти її.

Щоб заспокоїти дитину, довелося викликати медиків. Потім дівчинка заговорила. І від того, що розповіла, дорослі здригнулися. Вона повернулася зі школи, і коли зачиняла хвіртку, з крамниці навпроти вийшов чоловік.

Тетяна Зизень, мати постраждалої:

- Він з двома бутилками пива. Він бере її, тягне за ручку. Вона не хотіла йти з ним. Він бере її на ручки та несе у парк, там у нас покинутий будинок культури, він туда її завів. Зняв штани з себе, все геть, і труси. І знав з неї колготки і трусики.

Медики констатували факт орального зґвалтування дитини! Даша детально описала поліції свого кривдника. На впізнанні впевнено вказала на колишнього прикордонника Олександра, який живе неподалік. Чоловік своєї вини поки не визнає. Каже: просто не пам'ятає, що сталося.

- Но я был пьян сильно. Я знаю. Но я не помню, куда я пошел пить это пиво. Знаю, что купил пиво. То ли я в парке его допил, то ли я не знаю. Не помню я ничего! Вот этот момент не помню! Я помню только, когда проснулся у мамы дома.

Олександр і сам має двох дітей. У те, що міг скоїти такий злочин - не вірить. Упевнений: дитина помилилася.

- Что характерно, понимаете, что свидетелей нет. Она путается во времени. Она не знает, во сколько это было, что было.

У той злощасний день чоловік, за словами свідків, саме відзначав своє звільнення з армійських лав.

Олег Ясинський, керівник відділу прикордонної служби "Гулянка":

- Ніхто не міг очікувати, що так закінчиться його святкування щодо звільнення з лав Державної прикордонної служби.

За фактом розбещення малолітньої дитини розпочали кримінальне провадження і призначили всі потрібні експертизи. Проте Олександра поки відпустили. І цим викликали обурення в селян.

Зоряна Зизень, сестра постраждалої:

- Його відпускали з жінкою додому, він подивився на мене і улибнувся. Я просто хотіла взяти його, і не знаю, тим стулом чи чим, він так би і лежав. Що він мужик два метри, що я - метр з кепкою, я за свою сестру його порву.

Раїса Ожога, голова Чорнянської сільради:

- Семья проживает в центре села и ребенок ходит в школу. Он может где-то соприкасаться с этим человеком.

У поліції кажуть: поки причетність Олександра до злочину не підтвердить біологічна експертиза - зробити нічого не можуть.

Сергій Кузьменко, керівник Красноокнянського відділення Національної поліції:

- Потому что данная категория преступлений доказывается непосредственно проведением ряда экспертиз. Потому что только малолетнее лицо указывает на подозреваемого.

Чоловік обіцяє нікуди не тікати. І чекати результатів експертизи вдома.

Олександр, підозрюваний:

- Если я виноват - я буду отвечать. Если не виноват - будут отвечать другие люди. Мне, конечно, придется уехать отсюда, если оправдают. Потому что здесь мне жизни не видно.

Результати біологічної експертизи, яку проводять в Одесі, будуть готові за місяць.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.